Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία - Εικόνες ΣΟΚ: Πλημμύρισε η Κέρκυρα (vid)

Newsbomb

Κακοκαιρία | Καιρός τώρα | Κέρκυρα: Απίστευτη ταλαιπωρία υφίστανται οι κάτοικοι της δυτικής Ελλάδας, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες την ευρύτερη περιοχή και στην Κέρκυρα οι ισχυρές νεροποντές προκάλεσαν πλημμύρες στους δρόμους του νησιού.

Όπως μπορείτε να δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr, ο φακός του τηλεοπτικού σταθμού Alpha κατέγραψε συγκλονιστικές εικόνες, με την περιοχή Λιστόν στην «καρδιά» του νησιού να θυμίζει ποτάμι, εξαιτίας κάποιων βουλωμένων φρεατίων.

Νωρίτερα στη νότια πλευρά του νησιού και συγκεκριμένα στη Λευκίμμη, γυναίκα οδηγός παρασύρθηκε από χείμαρρο που έπληξε τους κεντρικούς δρόμους της περιοχής, ενώ σώθηκε από πολίτες, που, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, έσπευσαν την τελευταία στιγμή και αψηφώντας τους κινδύνους, κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν από το αυτοκίνητο.

Επί τόπου έσπευσε και η Πυροσβεστική, που μέχρι αυτή την ώρα έχει προβεί σε δεκάδες κοπές δέντρων, ενώ Ι.Χ. όχημα που ήταν σταθμευμένο σε δρόμο, στην περιοχή της Γαρίτσας, μέσα στην πόλη της Κέρκυρας, υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές όταν καταπλακώθηκε από δέντρο που έσπασε από τους δυνατούς ανέμους.

Υπενθυμίζεται ότι από την Πέμπτη (30/11/2017) έχει εκδοθεί απαγορευτικό απόπλου για τα πλοία ανοιχτού τύπου, προς Ηγουμενίτσα και Παξούς.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή (03/12), ενώ τον κώδωνα του κινδύνου κρούει από την Πέμπτη η Πολιτική Προστασία της Κέρκυρας, ενημερώνοντας τους πολίτες για την επικινδυνότητα λόγω των καιρικών συνθηκών.

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις για τον καιρό

Πηγή βίντεο: Alpha