Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη - σοκ: Αυτός είναι ο λόγος που ο πατέρας σκότωσε την κόρη του στην Ξάνθη

Newsbomb

Νέα στοιχεία σοκ για την οικογενειακή τραγωδία στην Ξάνθη Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 18χρονη κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε – Είχε πάρει άδεια από ψυχιατρική κλινική – Τι ανέφερε στο σημείο που άφησε πίσω του

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (22/12/2017) στη Σμίνθυ του δήμου Μύκης στην ορεινή Ξάνθη. Ένας 49χρονος σκότωσε την 18χρονη κόρη του. Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε το πρωί όταν την άτυχη νεαρή βρήκε αιμόφυρτη μέσα στο σπίτι η θεία της. Ο 49χρονος μετά την αποτρόπαια πράξη του, έδωσε τέλος στη ζωή του, καθώς βρέθηκε κρεμασμένος σε παρακείμενη δασική έκταση.

«Την σκότωσα γιατί είχε σχέση με έναν μηχανόβιο οδηγό»

Ο δράστης και αυτόχειρας, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, άφησε και ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο εξηγεί την πράξη του, φέρνοντας ως δικαιολογία ότι δεν συμφωνούσε με τη σχέση που είχε συνάψει η κόρη του. Σύμφωνα με τον ALPHA, όπως αναφέρεται στο σημείο τη σκότωσε γιατί ήθελε να την προστατεύσει από το δεσμό που είχε με έναν νεαρό με μοτοσυκλέτα.

Είχε πάρει άδεια από την ψυχιατρική κλινική

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας που είχε ψυχολογικά προβλήματα, νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική και φέρεται να είχε πάρει άδεια για τις γιορτές. Όπως ανάφερε ο ALPHA, ο 49χρονος είχε κάνει στο παρελθόν πέντε απόπειρες αυτοκτονίας.

Η 18χρονη ήταν η μικρότερη ανάμεσα στις πέντε κόρες της οικογένειας, ενώ η μητέρα των κοριτσιών είχε πεθάνει πριν από χρόνια.

Το πρωί του Σαββάτου, ο ιατροδικαστής θα διενεργήσει νεκροψία-νεκροτομή στις σορούς της άτυχης κοπέλας και του 49χρονου άνδρα προκειμένου να διαπιστωθεί κάτω από ποιες συνθήκες τελέστηκε η οικογενειακή τραγωδία.

Βίαιος θάνατος αναφέρει ο ιατροδικαστής

Επιτόπου βρέθηκε η Αστυνομία, που απέκλεισε το σημείο και ερευνά τις συνθήκες του περιστατικού. Ο Ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τις δύο σορούς, σε δήλωσή του στο xanthi2.gr ανάφερε ότι διαπίστωσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα της κοπέλας που προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι. Όπως σημείωσε ήταν ένας βίαιος θάνατος.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι τέσσερις αδελφές της κοπέλας, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

Με πληροφορίες από Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ALPHA και xanthi2.gr