Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κεφαλονιά: Αποκάλυψη σοκ για το ζευγάρι – Τη βοήθησε να πεθάνει κι έμπηξε το μαχαίρι στην καρδιά του

Newsbomb

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία – Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστής για το θάνατο του ζευγαριού στην Κεφαλονιά - Γιατί οι Αρχές «βλέπουν» σατανιστική τελετή πίσω από την αυτοκτονία του ζευγαριού - Περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Νέες ανατριχιαστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι ώρες για την υπόθεση της ταυτόχρονης αυτοκτονίας του ζευγαριού στα Βλαχατά Κεφαλονιάς.

Η νεκροτομή στις σορούς της γυναίκας και του άνδρα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (02/01/2018). Τα ευρήματα σοκάρουν. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, τόσο η γυναίκα, όσο και ο άνδρας αυτοτραυματίστηκαν στα χέρια.

Η ιατροδικαστής μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live» διευκρίνισε πως στην όλη διαδικασία υπήρξαν δύο φάσεις. Η πρώτη αφορά στην αυτοκτονία της γυναίκας, ηλικίας περίπου 23 με 25 ετών. Η δεύτερη στην αυτοχειρία του άνδρα. Ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από αιμορραγία. Ωστόσο, σύμφωνα με τα ευρήματα ο άνδρας, ηλικίας περίπου 30 ετών, φαίνεται πως έκανε πολλές προσπάθειες για να βάλει τέλος στη ζωή του. Κάτι που τελικά κατάφερε, βυθίζοντας το μαχαίρι στο το στήθος του. Η σορός του εντοπίστηκε μέσα στην μπανιέρα της βίλας που είχαν νοικιάσει.

Παράλληλα, η κ.Τσιόλα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν αμυντικά τραύματα, ούτε προσπάθεια αποτροπής του αυτοτραυματισμού. Αντιθέτως, όπως τόνισε, υπάρχουν ευρήματα που «μαρτυρούν» πως ο άνδρας προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα να πεθάνει.

Τι τελικά συνέβη; Γιατί το ζευγάρι που εντοπίστηκε νεκρό στη βίλα που είχε νοικιάσει στην Κεφαλονιά έβαλε τέλος με αυτό τον τρόπο στη ζωή του; Γιατί οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο πίσω από τη διαδικασία να κρύβεται σατανιστική τελετή;

Οι απαντήσεις αναμένεται να δοθούν τόσο από τις τοξικολογικές εξετάσεις, όσο και από τα στοιχεία της προανάκρισης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Πηγή φωτογραφίας: inkefalonia.gr