Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Κεφαλονιά: Φρίκη με το ζευγάρι που αυτοκτόνησε – Αυτή είναι η γυναίκα που θυσιάστηκε στο Σατανά

Newsbomb

Κεφαλονιά - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της ταυτόχρονης αυτοκτονίας ζευγαριού στην Κεφαλονιά – Από τις 8 Ιουνίου είχε εξαφανιστεί η κοπέλα – Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός σε μπανιέρα γεμάτη αίματα – Βοήθησε τη γυναίκα να πεθάνει Τι αποκαλύπτει η ιατροδικαστής –Το ζευγάρι φαίνεται να θυσιάστηκε στο Σατανά

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την υπόθεση θρίλερ που εκτυλίσσεται στο χωριό Βλαχάτα. Ένα ζευγάρι έβαλε τέλος στη ζωή του ταυτόχρονα σε βίλα που είχαν νοικιάσει στο νησί. Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι ώρες σοκάρουν ακόμα και τους πιο έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Δεκάδες κεριά, ένα μενταγιόν με το σύμβολο της πεντάλφα, αλλά και διάφορά άλλα αυτοκόλλητα από παγανιστικές τελετές, που βρέθηκαν στο σπίτι που είχε ενοικιάσει το ζευγάρι των αλλοδαπών, οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Γερμανός, ηλικίας 30 ετών και η βουλγαρικής καταγωγής, 23χρονη κοπέλα που βρέθηκαν νεκροί, είναι πολύ πιθανόν να συμμετείχαν σε κάποιου είδους σατανιστική τελετή.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει η κοπέλα στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Facebook.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB.GR ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ

Οι εικόνες που αντίκρυσαν τόσο η διαχειρίστρια του σπιτιού, όσο και οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο προκαλούν φρίκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 30χρονος βρέθηκε μέσα στη μπανιέρα που ξεχείλιζε από το αίμα του και με το μαχαίρι καρφωμένο στην καρδιά. Γεγονός που επιβεβαίωσε και η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ

Αντίθετα, η 23χρονη εντοπίστηκε στον καναπέ του καθιστικού, σκεπασμένη με μία κουβέρτα και έμοιαζε σαν να κοιμάται, ενώ παντού υπήρχαν αίματα.

Τη βοήθησε να πεθάνει κι έμπηξε το μαχαίρι στην καρδιά του

Η νεκροτομή στις σορούς της γυναίκας και του άνδρα ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (02/01/2018). Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, τόσο η γυναίκα, όσο και ο άνδρας αυτοτραυματίστηκαν στα χέρια.

Η ιατροδικαστής μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live» διευκρίνισε πως στην όλη διαδικασία υπήρξαν δύο φάσεις. Η πρώτη αφορά στην αυτοκτονία της 23χρονης. Η δεύτερη στην αυτοχειρία του άνδρα. Ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από αιμορραγία. Ωστόσο, σύμφωνα με τα ευρήματα ο άνδρας, ηλικίας περίπου 30 ετών, φαίνεται πως έκανε πολλές προσπάθειες για να βάλει τέλος στη ζωή του. Κάτι που τελικά κατάφερε, βυθίζοντας το μαχαίρι στο στήθος του. Η σορός του εντοπίστηκε μέσα στην μπανιέρα της βίλας που είχαν νοικιάσει.

Παράλληλα, η κ.Τσιόλα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχουν αμυντικά τραύματα, ούτε προσπάθεια αποτροπής του αυτοτραυματισμού. Αντιθέτως, όπως τόνισε, υπάρχουν ευρήματα που «μαρτυρούν» πως ο άνδρας προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα να πεθάνει.

Από τις 8 Ιουνίου είχε εξαφανιστεί η κοπέλα

Τα ίχνη της Βουλγάρας, η οποία όπως όλα δείχνουν έγινε θυσία στο Σατανά, είχαν χαθεί στις 8 Ιουνίου 2017, αναφέρει το Inkefalonia.gr.
Μάλιστα είχε εκδοθεί και σήμα από την Interpol για τον εντοπισμό της.

Η δημοσιογράφος Μπόικα Ακανάσοβα, ανταποκρίτρια για τα βουλγαρικά ΜΜΕ στην Ελλάδα, μιλώντας στο Inkefalonia.gr είπε χαρακτηριστικά:

«Η κοπέλα ήταν 23 χρονών, γεννημένη το 1994 στην πόλη Σλίβεν της Βουλγαρίας και ζούσε και σπούδαζε στην Γερμανία στην πόλη Ερφουρτ». «Είχε εξαφανιστεί από την Γερμανία στις 8 Ιουνίου του 2017 και από τότε δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής. Για την υπόθεσή της είχε ασχοληθεί και η Interpol, με σήμα της και την θεωρούσε ως εξαφανισμένη. Είχε κάνει αεροπορική κράτηση στις 8 Ιουνίου, για φύγει από Γερμανία για την Βουλγαρία, όμως από τότε αγνοείτο η τύχη της. Δυστυχώς βρέθηκε νεκρή στην Κεφαλονιά με αυτό τον τρόπο».

Τι τελικά συνέβη; Γιατί το ζευγάρι που εντοπίστηκε νεκρό στη βίλα που είχε νοικιάσει στην Κεφαλονιά έβαλε τέλος με αυτό τον τρόπο στη ζωή του;

Οι απαντήσεις αναμένεται να δοθούν τόσο από τις τοξικολογικές εξετάσεις, όσο και από τα στοιχεία της προανάκρισης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ