Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δώρα Ζέμπερη: Νέα αποκάλυψη - σοκ από τον πατέρα της για την ημέρα της δολοφονίας

Newsbomb

Δώρα Ζέμπερη: Ξεσπά ο πατέρας της άτυχης εφοριακού – Μιλά (ξανά) για τις απειλές που δεχόταν η κόρη του – Ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία της 32χρονης; Ποιοι και γιατί έδωσαν χρήματα στο Σοροπίδη για να τη σκοτώσει;

Σχεδόν τρεις μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία της άτυχης 32χρονης εφοριακού στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Εμμανουήλ Εσσατζανιάν – Σοροπίδης αποκαλύπτει πως δεν τη σκότωσε για να τη ληστέψει, αλλά πως τον έβαλαν άλλοι να το κάνει. Λίγες ώρες μετά τις νέες αποκαλύψεις ο πατέρας της άτυχης Δώρας ξεσπά για το θάνατο της κόρης του και μιλά για τις απειλές που δεχόταν η ίδια.

«Η Δώρα μου είχε πει ότι την απειλούσαν και ότι φοβόταν για κάποιες από τις υποθέσεις που χειριζόταν ως εφοριακός», επανέλαβε το πρωί της Τρίτης (09/01/2018) στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ 1, ο πατέρας της, Κωνσταντίνος Ζέμπερης.

Παράλληλα, καταγγέλλει το γεγονός πως παρά τις μεγάλες υποθέσεις που είχε στα χέρια της η κόρη του, δεν είχε την κατάλληλη φύλαξη. Μάλιστα, αποκαλύπτει πως ο αδερφός της ο Γιάννης ήταν αυτός που την πρόσεχε, καθώς όπως του είχε εκμυστηρευτεί φοβόταν για τη ζωή της.

«Την ημέρα της δολοφονίας ο αδερφός της αρρώστησε και δεν μπόρεσε να την πάει στο νεκροταφείο για να επισκεφθεί το μνήμα του φίλου της» αναφέρει ο πατέρας της. Τότε, σύμφωνα με τον ίδιο, ο δολοφόνος βρήκε την ευκαιρία να την σκοτώσει, καθώς όπως αναφέρει, ήταν η μοναδική ημέρα που η Δώρα ήταν μόνη της.

Ο τραγικός πατέρας θύμισε πως η πρώην γυναίκα του, η μητέρα της Δώρας, είχε καταγγείλει ότι ο δολοφόνος παρακολουθούσε το παιδί τους επί ημέρες πριν επιτεθεί και την σκοτώσει με πολλαπλές μαχαιριές μέσα στο Β' Νεκροταφείο της Αθήνας, στα Πατήσια.

Ο ίδιος λέει πως την είχε συμβουλεύσει να παραιτηθεί και να φύγει να ζήσει στο εξωτερικό, καθώς όπως λέει ήταν «λαμπρό μυαλό», όμως εκείνη ήθελε να μείνει στην πατρίδα της και να προσφέρει όσο μπορεί.

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης