ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Η αποκάλυψη - ΣΟΚ που ανατρέπει όλα τα δεδομένα για το θάνατο της 44χρονης

Ειρήνη Λαγούδη: Η αποκάλυψη - ΣΟΚ που ανατρέπει όλα τα δεδομένα για το θάνατο της 44χρονης

Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη.

Δεκάδες ερωτήματα εξακολουθούν να μένουν αναπάντητα για την 44χρονη που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα, με την οικογένεια της άτυχης γυναίκας να επιμένει πως δεν πρόκειται για αυτοκτονία, αλλά για εγκληματική ενέργεια.

Η μαρτυρία - «φωτιά» για δύο άνδρες

Μάρτυρας - κλειδί έδωσε νέα διάσταση στο θρίλερ.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος εργάζεται στην περιοχή της παραλίας του Λούρου, δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή του «Ε» ότι είδε το αυτοκίνητο της 44χρονης.

Αρχικά, όπως ανέφερε, του έκανε τεράστια εντύπωση πώς αυτό το αυτοκίνητο κατάφερε να περάσει μέσα από αυτή τη δύσκολη διαδρομή της παραλίας του Λούρου, καθώς λόγω βροχών, οι χωματόδρομοι είναι εξαιρετικά δύσβατοι.

«Το μεσημέρι των Θεοφανείων, δεν μπορώ να θυμηθώ ποια ώρα, γιατί η δουλειά μου δεν απαιτεί να κοιτάω συχνά ρολόι, είδα το αυτοκίνητο της Ειρήνης στην παραλία του Λούρου. Δεν το είχα ξαναδεί, αλλά μου έκανε εντύπωση πώς έφτασε αυτό το αυτοκινητάκι εδώ, γιατί εκείνες τις μέρες είχε βρέξει και πολλά νερά. Εγώ πηγαίνω με το αγροτικό και υποφέρω. Ήταν το χρυσαφί τρίθυρο αυτοκίνητο που τις επόμενες μέρες είδα στην τηλεόραση. Τα Θεοφάνεια που το είδα δεν ήξερα σε ποιον ανήκει. Την επόμενη μέρα είδα και τις ομάδες διάσωσης που ήρθαν και έψαχναν την κοπέλα», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Τους είπα τι συνέβη. Ότι δηλαδή είδα το αυτοκίνητο με μια κοπέλα και δύο άνδρες. Τους είδα πού σταμάτησαν το αυτοκίνητο και κατέβηκε μόνο η κοπέλα που καθόταν στο πίσω κάθισμα. Ήταν ψηλή και φορούσε μαύρο μπουφάν. Προχωρούσε μόνη της προς την παραλία, περίπου 40 μέτρα μακριά. Κοιτούσε επίμονα το φίλο μου που ήταν κοντά της. Του φάνηκε, όπως μου είπε εκείνος, σαν να ήθελε να πει κάτι, αλλά δεν του μίλησε. Το αυτοκίνητο συνέχισε για 20 μέτρα. Μετά σταμάτησε και κατέβηκαν δύο άνδρες. Ο οδηγός και ο συνοδηγός. Ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν μετρίου αναστήματος, είχε μακριά μαλλιά και τα είχε πιασμένα. Τα μαλλιά του είχαν γκριζάρει λίγο και φορούσε τζιν παντελόνι. Ο δεύτερος άνδρας φορούσε άσπρο πουκάμισο και μαύρο γιλέκο. Οι δύο άνδρες στάθηκαν για λίγο κοντά στο αυτοκίνητο. Κοιτούσαν τις εργασίες στη θάλασσα και μου έκανε εντύπωση. Σκέφτηκα: “Τι μπορεί να θέλουν αυτοί εδώ;”».

Στη συνέχεια, ο μάρτυρας περιγράφει πώς ο ένας από τους δύο άνδρες, ουσιαστικά διέταξε την Ειρήνη να επιστρέψει στο αυτοκίνητο:

«Έπειτα από περίπου 3 λεπτά, ο άνδρας με τα μακριά μαλλιά φώναξε με πολύ έντονο τρόπο στην κοπέλα να γυρίσει στο αυτοκίνητο. Της είπε: “Μπες μέσα μωρή κ…”. Η κοπέλα γύρισε στο αυτοκίνητο, της τράβηξαν το κάθισμα και μπήκε πίσω, γιατί το αυτοκίνητο είχε δύο πόρτες. Μπήκαν κι εκείνοι μέσα κι έφυγαν».

Ο μάρτυρας ισχυρίστηκε ότι ενδεχομένως να μπορούσε να αναγνωρίσει τους δύο άνδρες.

Γιατρός: Δεν έχω καμία ανάμειξη

Ο γιατρός, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την Ειρήνη Λαγούδη, «έσπασε» τη σιωπή του.

«Δεν έχω καμία ανάμειξη, είμαι καθαρός. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους. Έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς να αντιδράσω σε όλα αυτά. Δεν έχω ορίσει δικηγόρο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εδώ είμαι, στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή», δήλωσε ο ορθοπεδικός στο STAR.

Στην κατάθεσή του ο γιατρός φαίνεται να λέει πως την ημέρα της εξαφάνισης της Ειρήνης, όντας ιδιαίτερα ανήσυχος, πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στο σπίτι της, αναζητώντας την.

Φτάνοντας έξω από το σπίτι και βλέποντας το μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητό της, έφυγε.

Την επόμενη ημέρα, μην έχοντας κανένα νέο από την Ειρήνη, πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε στην περιοχή του Λούρου, εκεί δηλαδή που συνήθιζε να συναντιέται με την Ειρήνη, με σκοπό να την αναζητήσει, χωρίς, όμως, κανένα αποτέλεσμα.

Στην εγκληματική ενέργεια επιμένει η οικογένεια

Στο μεταξύ, οι συγγενείς της 44χρονης κάνουν ό,τι μπορούν για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη.

«Όλα τα μέχρι τώρα ερευνηθέντα στοιχεία οδηγούν αναμφίβολα στην εκδοχή της ανθρωποκτονίας, και μάλιστα με δόλο. Πώς συνάδει μισή ώρα πριν αυτοκτονήσει να παίρνει γλυκά για τη γιορτή του παιδιού της, που γιόρταζε την επόμενη ημέρα;», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Βασίλης Ταουξής.

Στο μεταξύ, ο ιδιωτικός ερευνητής, Κώστας Σπύρου, που έχει αναλάβει την υπόθεση για λογαριασμό της οικογένειας, έλαβε ένα SMS που δίνει άλλη τροπή.

«Ξέρω ποιοι σκότωσαν την Ειρήνη», του έγραψε ο αποστολέας και κατονόμασε δυο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, τα χέρια της 44χρονης ήταν δεμένα με πλαστικές χειροπέδες, ενώ το θύμα ήταν καμένο στα χέρια και τα μαλλιά.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για αυτή την υπόθεση

Σχετικές ειδήσεις