Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Περιστέρι: Μαρτυρία - σοκ για την τραγωδία με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή

Newsbomb

Φωτιά Περιστέρι | Ειδήσεις: Ασύλληπτη τραγωδία στο Περιστέρι - Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής βρήκε φρικτό θάνατο στο φλεγόμενο διαμέρισμα όπου διέμενε - Τι αποκαλύπτει αυτόπτης μάρτυρας που προσπαθούσε να σώσει από τις φλόγες τον άτυχο ηλικιωμένο.

«Τον είδα να καίγεται ζωντανός»

Τραγωδία με θύμα παλαίμαχο ποδοσφαιριστή εκτυλίχθηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (19/02) στο Περιστέρι. Ο άτυχος ηλικιωμένος έχασε τη ζωή του, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμά του.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί τη Δευτέρας, όταν σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδο Αισώπου στο Περιστέρι.

Οι φλόγες, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες επεκτάθηκαν γρήγορα στο διαμέρισμα. Ο ηλικιωμένος βγήκε στο μπαλκόνι καλώντας σε βοήθεια. Οι εκκλήσεις του άτυχου άνδρα, που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου σήκωσαν ολόκληρη τη γειτονιά στο «πόδι». Οι γείτονές του που τον άκουσαν να φωνάζει, «βοήθεια, καίγομαι» έσπευσαν στο σημείο, ωστόσο η πόρτα του διαμερίσματος, ήταν κλειδωμένη και ο άτυχος ηλικιωμένος είχε εγκλωβιστεί στο φλεγόμενο διαμέρισμα.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να σβήσουν τη φωτιά, ωστόσο, λίγο αργότερα εντόπισαν νεκρό τον ηλικιωμένο άνδρα.

«Τον είχαν κλειδώσει γιατί είχε άνοια»

Σοκάρουν τα όσα αποκαλύπτει ο τελευταίος άνθρωπος, ο οποίος ήρθε σε επικοινωνία με τον άτυχο ηλικιωμένο, την ώρα που βρισκόταν στο μπαλκόνι. Σύμφωνα με τα όσα είπε σήμερα, Τρίτη (20/02) στον ΑΝΤ 1, είχε ακούσει πως συγγενείς του θύματος τον είχαν κλειδώσει στο διαμέρισμα, καθώς είχε άνοια. Μάλιστα, περιέγραψε καρέ - καρέ τις τελευταίες στιγμές του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή. Όπως ανέφερε ο ίδιος είδε στο μπαλκόνι τον ηλικιωμένο, ο οποίος καλούσε σε βοήθεια. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, προσπαθούσε να τον εμψυχώσει, ενώ έβλεπε το διαμέρισμά του να φλέγεται. Μάλιστα, όταν οι φλόγες πλησιάσαν προς το μέρος όπου ήταν ο ηλικιωμένος, ο αυτόπτης μάρτυρας του ζήτησε να πηδήξει από το μπαλκόνι για να τον πιάσει. «Δεν υπήρχε άλλη λύση. Ας πηδούσε και ας τραυματιζόμασταν και οι δύο. Δεν με ενδιέφερε αν χτυπούσα» είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

«Τον είδα να καίγεται ζωντανός»

Δυστυχώς, ο άτυχος ηλικιωμένος δεν τα κατάφερε. Απανθρακώθηκε στο φλεγόμενο διαμέρισμά του. «Τον είδα να καίγεται ζωντανός στο μπαλκόνι του σπιτιού του» είπε συγκλονισμένος ο αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος όπως υποστηρίζει έκανε ότι ήταν δυνατόν για να το σώσει.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi