Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Άλιμος - Απίστευτη καταγγελία: «Γυμναστής γρονθοκόπησε το παιδί μου» - Εικόνες - σοκ

Newsbomb

Τον ξυλοδαρμό του από προπονητή μέσα σε γυμναστήριο στον Άλιμο κατήγγειλε νεαρός.

Ένα σοβαρό τραύμα στο αριστερό του μάτι είναι το αποτέλεσμα της επίθεσης που δέχθηκε στο πρόσωπο από τον προπονητή του ο 21χρονος, στο γυμναστήριο όπου αθλούνταν στον Άλιμο.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στον ΑΝΤ 1, ο πατέρας του θύματος, όλα ξεκίνησαν όταν ο γιος του διαφώνησε με τον προπονητή του για μία άσκηση. «Τότε αυτός, γι αυτή την ασήμαντη αφορμή, του έδωσε μια τόσο δυνατή γροθιά στο πρόσωπο, που το παιδί έχει κάνει 4 κατάγματα στο μέρος κάτω από το μάτι του. Αν ανέβαινε λίγο παραπάνω θα του έκοβε το οπτικό νεύρο» ανέφερε ο πατέρας του 21χρονου.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα προσπαθήσω με κάθε νόμιμο μέσο να τιμωρηθεί ο δράστης. Έχουμε πάει στον ιατροδικαστή, έχουμε έκθεση από το νοσοκομείο "Γεννηματάς". Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω, ελπίζω να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Τέλος, ο πατέρας του 21χρονου τόνισε πως «ένας γυμναστής βρίσκεται στο χώρο του γυμναστηρίου για να προσέχει τα παιδιά μας και όχι για να σκοτώνει τα παιδιά μας».

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Από την πλευρά του γυμναστηρίου είπαν πως η επιχείρηση θα εκδώσει ανακοίνωση μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση που διενεργεί η αστυνομία.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr εικόνες από τον ξυλοδαρμό του νεαρού

Πηγή φωτογραφιών: ΑΝΤ1

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Λαγούδη: Θρίλερ δίχως τέλος - Τι μαρτυρά το αποτύπωμα σόλας παπουτσιού μέσα στο αυτοκίνητο

Συντάξεις: Πώς θα πάρετε πίσω τα αναδρομικά