Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη - Φωτογραφία – ντοκουμέντο: Ο 63χρονος παιδεραστής «παγιδεύει» παιδί σε καφετέρια

Newsbomb

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους – Παιδεραστής στη Θεσσαλονίκη «ψάρευε» παιδιά και αφού τους έδινε χρήματα ασελγούσε σε βάρος τους – Βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του – Θύματα δεκάδες παιδιά - Σοκάρουν τα νέα στοιχεία της υπόθεσης – Δείτε τη φωτογραφία ντοκουμέντο με τον 63χρονο παιδεραστή να παγιδεύει παιδί σε καφετέρια

«Πάγωσε» η κοινή γνώση στη Θεσσαλονίκη από την αποκάλυψη της υπόθεσης με τον παιδεραστή που είχε ασελγήσει σε δεκάδες παιδιά, βιντεοσκοπώντας μάλιστα τις πράξεις του. Ο 63χρονος χρησιμοποιούσε ως δόλωμα έναν 17χρονο, αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, σοκάρει η φωτογραφία – ντοκουμέντο, που έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1.

Στη φωτογραφία, ο 63χρονος φαίνεται να έχει παρασύρει ένα ανήλικο σε καφετέρια.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τη φωτογραφία - ντοκουμέντο

Μαρτυρία – σοκ: «Αν του άρεσε ένα παιδί το πήγαινε σπίτι του»

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζουν τα όσα αποκαλύπτει μάρτυρας για τη δράση του 63χρονου. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, το βράδυ της Παρασκευής (16/03/2018) αφού πρώτα κερνούσε παιδιά, στη συνέχεια τα οδηγούσε στο διαμέρισμά του και ασελγούσε σε βάρος τους. Μάλιστα, βιντεοσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει ο μάρτυρας, ο 63χρονος επέστρεφε τα παιδιά στο σημείο όπου τα «ψάρευε».

«Το έπαιζε φιλικός με τα παιδιά. Τα κερνούσε σε καφετέρια, τους αγόραζε κινητά και τους έδινε χρήματα» ανέφερε ο μάρτυρας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί καρέ - καρέ τη δράση του παιδεραστή

Δεκάδες παιδιά έζησαν τη φρίκη στα χέρια του

Ο 63χρονος παιδεραστής είχε «απλώσει τα πλοκάμια του» στο Δενδροπόταμο, Θεσσαλονίκης. Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, όταν υποψήφιο θύμα αποκάλυψε στο θείο του ότι τον προσέγγισε ο 63χρονος. Έτσι, ο θείος παρακολούθησε το παιδί, με αποτέλεσμα να τον «παγιδεύσουν».

Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, δύο από τα θύματά του έχουν ταυτοποιηθεί. Ωστόσο, οι Αρχές εκτιμούν ότι δεκάδες παιδιά έζησαν τη φρίκη στα χέρια του.

Τα βίντεο της φρίκης που βρέθηκαν στο σπίτι του αποκαλύπτουν την ανατριχιαστική του δράση.

Δείτε επίσης:

Πολύνεκρο ναυάγιο στο Αγαθονήσι - Μεταξύ των θυμάτων και παιδιά

ΕΜΥ – Έκτακτο δελτίο: Χαλάει απότομα ο καιρός – Πού θα «χτυπήσουν» σε λίγες ώρες έντονα φαινόμενα

Εντοπίστηκαν οι δύο αδελφές που αγνοούνταν στο Δήλεσι