Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δήλεσι: Εξέλιξη σοκ με τις δύο αδερφές που είχαν εξαφανιστεί – Γιατί δεν θέλουν να επιστρέψουν σπίτι

Newsbomb

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία της υπόθεσης που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά τον εντοπισμό των δύο κοριτσιών, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί τη Δευτέρα στο Δήλεσι – Καταγγέλλουν τους γονείς τους για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος τους – Δεν θέλουν να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των δύο ανήλικων αδελφών, τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί την περασμένη Δευτέρα (12/03/2018) στο Δήλεσι.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, οι κοπέλες αφού συνομίλησαν με ειδικούς από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ήρθαν σε επαφή με αστυνομικούς, στο Ναύπλιο, όπου είχαν μεταβεί μαζί με έναν ενήλικο φίλο τους, δίνοντας έτσι λήξη στο θρίλερ της εξαφάνισής τους.

Ωστόσο, ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι οι δύο αδερφές δεν θέλουν να γυρίσουν σπίτι. Ο λόγος; Είχαν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας, αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Τα δύο κορίτσια από την πρώτη στιγμή είχαν τονίσει πως δεν ήθελαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους. Μάλιστα, προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος των γονιών τους για ενδοοικογενειακή βία με επιθέσεις, λεκτικές και όχι μόνο, κυρίως από τον πατέρα τους, βάζοντας, ωστόσο, «στο κάδρο» και τη μητέρα τους.

Οι δύο αδελφές, οι οποίες έδωσαν κατάθεση - όπως και ο 19χρονος που ήταν μαζί τους - στο Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, μεταφέρθηκαν από αστυνομικούς σε νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστούν από παιδοψυχολόγους και άλλους γιατρούς. Παράλληλα, σχηματίζεται δικογραφία για βία σε βάρος των δύο ανήλικων αδελφών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην ανακοίνωση του μετά την εύρεση των ανήλικων αδελφών, τόνιζε ότι «θα βρίσκεται κοντά στην Ντενίσα Ντ. και στην Εμμανουέλα ΝΤ. και στην οικογένειά τους για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».

Διαβάστε επίσης:

ΕΜΥ – Έκτακτο δελτίο: Χαλάει απότομα ο καιρός – Πού θα «χτυπήσουν» σε λίγες ώρες έντονα φαινόμενα

Πολύνεκρο ναυάγιο στο Αγαθονήσι - Μεταξύ των θυμάτων και παιδιά