ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: Τα νέα στοιχεία «φωτιά» που «καίνε» το δολοφόνο του 19χρονου

Μαρούσι: Τα νέα στοιχεία «φωτιά» που «καίνε» το δολοφόνο του 19χρονου

Το κουβάρι της υπόθεσης δολοφονίας του 19χρονου Θωμά στο Μαρούσι, τα ξημερώματα της Κυριακής (18/03) προσπαθεί να ξετυλίξει η Αστυνομία - Ποια τα νέα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της - Τι κατέθεσε εκ νέου η φίλη του θύματος

Το θρίλερ της δολοφονίας του 19χρονου συνεχίζεται, με τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση να ψάχνουν στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του άτυχου νεαρού για στοιχεία που μπορούν να τους βοηθήσουν να διαλευκάνουν το έγκλημα.

Ήδη, όπως εκτιμούν, έχουν στα χέρια τους το προφίλ του δολοφόνου καθώς οι μαρτυρίες φίλων και γνωστών του 19χρονου έχουν βοηθήσει στο να «χτιστεί» η εικόνα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα νεαρό, 19 με 20 ετών. Έχει ύψος 1,75 με 1,80 μ. και κανονική σωματική διάπλαση. Το βράδυ της δολοφονίας φορούσε σκούρα ρούχα.

Το κινητό του θύματος παραμένει πηγή πληροφοριών για τους αστυνομικούς, οι οποίοι αναζητούν απαντήσεις από τις τελευταίες κλήσεις και τα μηνύματά του καθώς έχει ενεργοποιηθεί η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Ως κίνητρο της δολοφονίας, οι αξιωματικοί της Αστυνομίας, «βλέπουν» πάντα τις προσωπικές διαφορές που είχε το θύμα με το δολοφόνο του.

Τι υποστήριζει η φίλη του θύματος

Εν τω μεταξύ, η φίλη του 19χρονου, η οποία ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ και είδε τον άτυχο νεαρό να πέφτει νεκρός, έδωσε εξηγήσεις για τα όσα κατέθεσε αρχικά στις Αρχές. Η 19χρονη υποστήριξε πως είχε τρομοκρατηθεί, γι αυτό και είχε αναφέρει πως κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία.

«Είχα τρομοκρατηθεί. Φοβήθηκα ότι θα μπλέξουμε. Δεν το είχα συνειδητοποίησει. Δεν ήθελα να σας δημιουργήσω πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά, όπως ανέφερε το STAR.

O 19χρονος γνώριζε το δολοφόνο του

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Θωμάς φαίνεται πως γνώριζε το δολοφόνο του, με τον οποίο πιθανότατα είχε μοιραίο ραντεβού στην πλατεία Ηρώων. Αυτό θα αποκαλυφθεί από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ενώ οι φίλοι του καλούνται να αποκαλύψουν ποιοι γνωστοί του 19χρονου θα μπορούσαν να του κάνουν κακό ή αν στο παρελθόν είχε δεχτεί απειλές και από ποιους.

Το μοιραίο βράδυ ο Θωμάς ήταν παρέα με τη φίλη του και άλλα έξι άτομα. Σε αυτά τα πρόσωπα και στις καταθέσεις τους η ΕΛ.ΑΣ. έχει βρει απαντήσεις που θα λύσουν το γρίφο του άγριου φονικού. Πρόκειται κυρίως για μαθητές από το Νέο Ηράκλειο και το Μαρούσι, οι οποίοι περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια τα όσα συνέβησαν στην πλατεία Ηρώων.

Αστυνομικές πηγές υποστηρίζουν ότι ο δολοφόνος του νεαρού θα βρεθεί και μάλιστα πολύ σύντομα. Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται ένα βήμα πριν την εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος, καθώς, γνωρίζουν τους ανθρώπους που πλησίασαν το μοιραίο βράδυ τον άτυχο Θωμά την ώρα που καθόταν στην πλατεία, αλλά και το όνομα του ανθρώπου που του αφαίρεσε τη ζωή. Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν και μία μαρτυρία, η οποία «δείχνει» τον δράστη.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση:

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ: Νεκρή 18χρονη - Τη «σκότωσε» το κινητό της

Δραματικές εξελίξεις: Ο Ερντογάν στέλνει πλοίο στην Κυπριακή ΑΟΖ

Σχετικές ειδήσεις