Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Πάσχα 2018-Τάσος Αρνιακός: Με τι καιρό θα σουβλίσουμε τον οβελία - Ποιοι θα κάνουν Ανάσταση με βροχή

Newsbomb

Πάσχα 2018 Καιρός: Στα ύψη σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη (04/04/2018) η θερμοκρασία – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό – Ποιοι θα κάνουν Ανάσταση υπό βροχή

Λίγες ημέρες μόνο πριν από το Πάσχα και πολλοί είναι οι εκδρομείς που έχουν ήδη εγκαταλείψει τα μεγάλα αστικά κέντρα, προκειμένου να γιορτάσουν τις άγιες αυτές ημέρες στην εξοχή. Σύμμαχός τους ο καιρός, ο οποίος φαίνεται πως θα είναι καλός και ανήμερα του Πάσχα, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, Τάσο Αρνιακό.

«Στα ύψη η θερμοκρασία σήμερα»

Ο γνωστός μετεωρολόγος, μιλώντας το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης (04/04/2018) στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως σήμερα η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, με τον υδράργυρο να αγγίζει ακόμα και τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτκά, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι 5 στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα φτάσει τους 22 βαθμούς, ενώ μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Τάσος Αρνιακός στα κεντρικά δεν αποκλείεται να αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος καιρός και στην Αττική με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιες, θα είναι σήμερα οι καιρικές συνθήκες και στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο.

Ο καιρός τη Μεγάλη Πέμπτη

Καλός θα είναι ο καιρός το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης. Όπως ανέφερε ο Τάσος Αρνιακός θα αρχίσει να συννεφιάζει από τα δυτικά και τα βόρεια, ενώ αναμένεται να σημειωθούν το βράδυ κάποιες βροχές στη Μακεδονία και την Ήπειρο, «Ωστόσο, όχι τίποτα σπουδαίο» διευκρίνισε.

Οι βροχές μέσα στη νύχτα θα επεκταθούν στα υπόλοιπα δυτικά και στις υπόλοιπες κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές. «Ο καιρός θα είναι πολύ καλός για ταξίδι», ανέφερε ο μετεωρολόγος.

Με βροχές ο Επιτάφιος τη Μεγάλη Παρασκευή

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες μικρής έντασης και έκτασης αναμένεται να σημειωθούν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Η περιφορά του Επιταφίου θα γίνει υπό τη βροχή στις περισσότερες περιοχές της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

Ποιοι θα κάνουν Ανάσταση υπό βροχή

Το Μεγάλο Σάββατο ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση στα δυτικά, ενώ τα φαινόμενα θα μεταφερθούν ανατολικότερα.

Το πρωί προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στις ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, που από το μεσημέρι και το απόγευμα θα ενταθούν λίγο. Ωστόσο, την ώρα της Ανάστασης, όπως εκτίμησε ο Τάσος Αρνιακός, ο καιρός αναμένεται να είναι καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Λίγες βροχές μόνο θα σημειωθούν στην Πελοπόννησο και τη Θεσσαλία.

Με τι καιρό θα ψήσουμε τον οβελία

«Το Πάσχα θα είναι καλό». Με αυτή τη φράση ο γνωστός μετεωρολόγος καθησυχάζει όσους αγωνιούν για τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν ανήμερα του Πάσχα.

«Ο καιρός βελτιώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το πρωί δεν αποκλείεται να έχουμε κάποιες βροχές στις Σποράδες, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, κυρίως την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Λιακάδα θα έχουμε στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής. Κυρίως από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση».

Διαβάστε επίσης:

Ελευθερία Αγραφιώτου: Ραγδαίες εξελίξεις – Βρέθηκε DNA του δολοφόνου στα νύχια της

Μειώσεις - σοκ στις συντάξεις των ενστόλων