Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Πεδίον του Άρεως - Αποκάλυψη σοκ: Αυτός είναι ο λόγος που η 25χρονη είπε ότι τη βίασε άνδρας

Newsbomb

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση με την 25χρονη – Σκηνοθέτησε την… επίθεση σε βάρος της – Έφτασε στο σημείο να αυτοτραυματιστεί για την πιστέψουν οι αστυνομικοί - Σοκάρουν τα όσα κατέθεσε εκ νέου

Ανατροπή στην υπόθεση με την 25χρονη νοσηλεύτρια, η οποία είχε καταγγείλει ότι δέχθηκε επίθεση από άνδρα στο Πεδίον του Άρεως. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η κοπέλα άλλαξε την αρχική της κατάθεση.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία, την οποία μάλιστα διαβίβασαν στον εισαγγελέα βάρος της 25χρονης, καθώς όπως αποδείχθηκε η επίθεση που είπε ότι δέχθηκε από άγνωστο άνδρα στο Πεδίον του Άρεως ήταν σκηνοθετημένη από την ίδια.

Από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν ότι υπήρχαν κάποια κενά στην πρώτη της κατάθεση γι αυτό το λόγο έπρεπε να της πάρουν νέα, αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να φανταστούν, ότι αφού της πήραν την κατάθεση θα σκηνοθετούσε την επίθεση αυτή με ένα αιχμηρό αντικείμενο. Δηλαδή αυτοτραυματίστηκε για να γίνει πιο πειστική. Ο λόγος; Ήθελε να αποφύγει το γάμος της.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως σε τέτοιους είδους επιθέσεις οι δράστες δεν χρησιμοποιούν μοτοσυκλέτες και μετά διαφεύγουν με κάποιο συνεργό, όπως κατήγγειλε η ίδια στις Αρχές.

Παράλληλα, οι άνδρες της Αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση άρχισαν να υποψιάζονται πως υπήρχαν κενά στην πρώτη της κατάθεση, από το γεγονός ότι δεν υπήρχαν μαρτυρίες από την περιοχή από κάποιον άνθρωπο που είδε ή άκουσε κάτι.

Το Σάββατο αφού κατέθεσε ξανά στους αστυνομικούς, τους αποκάλυψε τι είχε συμβεί και πως ό,τι έκανε το έκανε προκειμένου να αποφύγει το γάμο.

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα (15/04) το έπαθλο;

Φωτιά ΤΩΡΑ: Πύρινος «εφιάλτης» σε Ηλεία και Αρκαδία (pics+vid)