Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου

Newsbomb

Ένταση σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (16/04/2018) στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου.

Το σκηνικό στο κέντρο της Αθήνας «έντυσαν» χημικά και μάχη σώμα με σώμα ομάδας διαδηλωτών με αστυνομικούς. Πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων αναφέρουν πως ένα διαδηλωτής τραυματίστηκε και πως οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή δύο ατόμων, οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν, ομάδα αποκόπηκε από την πορεία των μαθητών και των φοιτητών, οι οποίοι συμμετέχουν στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο και προσπάθησε να προκαλέσει φθορές στο άγαλμα του Τρούμαν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, οι διαδηλωτές επιχείρησαν με τροχό να ρίξουν το άγαλμα του Τρούμαν στη Λ. Βασ. Κωνσταντίνου.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο απώθησαν με βία, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τους διαδηλωτές, ενώ έκαναν χρήση χημικών.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από το σημείο

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τις φωτογραφίες από τα επεισόδια

Λίγη ώρα αργότερα, τα πνεύματα ηρέμησαν, με τους φοιτητές και τους μαθητές, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την επίθεση στη Συρία να πραγματοποιούν πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Πηγή φωτογραφιών: ΣΚΑΪ και Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Πρόκληση - ΣΟΚ: «Τούρκοι κομάντος κατέβασαν ελληνική σημαία από βραχονησίδα ανοιχτά της Ικαρίας»

Προσοχή: Τηλεφώνημα – απάτη έχει «τρελάνει» αρκετούς συνδρομητές στη χώρα