Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Τα νέα στοιχεία της ασύλληπτης τραγωδίας με το νεκρό βρέφος (pics)

Newsbomb

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την ασύλληπτη τραγωδία με το βρέφος στη Νέα Σμύρνη – Βρέθηκε νεκρό με τον ομφάλιο λώρο στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκηποννήσων - Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της μητέρας

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία στην υπόθεση με το νεκρό βρέφος που «πάγωσε» την κοινή γνώμη έρχονται στο φως της δημοσιότητας όσο περνούν οι ώρες.

Το άτυχο μωρό, το οποίο είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο, εντοπίστηκε στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκηποννήσων στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρέθηκε μέσα σε μία ροζ τσάντα πάνω σε ένα δίχτυ μεταξύ της του ακάλυπτου και του ισογείου της πολυκατοικίας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το εντόπισε μία γυναίκα από το μπαλκόνι του σπιτιού της, η οποία όταν κατέβηκε στο χώρο βρέθηκε αντιμέτωπη με τη φρίκη. Ένα βρέφος ήταν νεκρό.

Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία, με τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση να πραγματοποιούν μέχρι αυτή την ώρα έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας, τα ίχνη της οποίας έχουν εξαφανιστεί. Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναζητούν τα ίχνη ατόμου που ίσως εμπλέκεται στην υπόθεση.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας

Πηγή: Eurokinissi.gr

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στις Ένοπλες δυνάμεις για θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο – Έτσι θα «χτυπήσουν» οι Τούρκοι

«Παζάρια» από την Τουρκία – Ανταλλαγή των δύο Ελλήνων με τους οκτώ Τούρκους ζητά ο Ερντογάν