Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Νέες αποκαλύψεις - σοκ από τη μητέρα της 22χρονης που πέταξε το βρέφος από το παράθυρο

Newsbomb

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία στην υπόθεση της Νέας Σμύρνης, όπου 22χρονη πέταξε το μωρό της από το παράθυροΤι αποκαλύπτει η μητέρα της – Πώς η φοιτήτρια της είχε κρύψει την εγκυμοσύνη της – Τι έκανε η τραγική μητέρα όταν είδε το βρέφος στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας στην οδό Πριγκηποννήσων

Σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση με την 22χρονη, η οποία αφού έφερε στον κόσμο ένα βρέφος, το πέταξε από το παράθυρο της τουαλέτας στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας όπου διαμένει στη Νέα Σμύρνη, προχώρησε η μητέρα της φοιτήτριας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Tatiana Live» στο κανάλι «Ε», ανέφερε πως η ίδια δεν είχε καταλάβει τίποτα για την εγκυμοσύνη της κόρης της, καθώς όπως υποστήριξε, η 22χρονη δεν άλλαξε καν νούμερο στο παντελόνι της. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ακόμα και το τελευταίο διάστημα της εγκυμοσύνης της κόρης της, έβλεπε στα απορρίμματα της τουαλέτας σερβιετές, γι αυτό και δεν είχε καταλάβει τίποτα.

«Δεν άλλαξε καθόλου νούμερο παντελόνι. Δεν κατάλαβα τίποτα. Και στη γειτονιά εδώ που ρωτούσαν οι αστυνομικοί είπαν ότι δεν υπάρχει κάποια στην πολυκατοικία που να εγκυμονεί. Δεν είχε κοιλιά. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό. Έτσι και έβλεπα κάτι εννοείται ότι θα το είχε αποφύγει όλο αυτό» είπε συγκεκριμένα, η μητέρα της 22χρονης.

Παράλληλα, επεσήμανε πως δεν της είχε φανεί περίεργο το γεγονός ότι η κόρη της το τελευταίο διάστημα δεν έβγαινε πολύ από το σπίτι, καθώς όπως υποστήριξε, η ίδια της έλεγε πως δεν ήθελε να πάει βόλτα γιατί δεν υπήρχαν χρήματα.

«Η κόρη μου λάτρευε τα μωρά»

Σύμφωνα με τη μητέρα της 22χρονης, η κόρη της ήθελε να γίνει νηπιαγωγός, καθώς όπως ανέφερε είχε τρέλα με τα μωρά.

«Μου μίλαγε για τα όνειρά της. Ήθελε να γίνει νηπιαγωγός. Δεν πέρασε σε αυτή τη σχολή. Ήξερα ότι αγαπούσε τρελά τα μωρά» ανέφερε συγκεκριμένα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η μητέρα της φοιτήτριας επανέλαβε αρκετές φορές ότι η κόρη της αγαπούσε τα μωρά.

«Μακάρι να μου μιλούσε έστω και την τελευταία στιγμή»

«Όταν την έπιασα και της είπα γιατί δεν μου είχε πει τίποτα, εκείνη υποστήριξε ότι ντρεπόταν» ανέφερε η μητέρα της φοιτήτριας.

«Όταν είδα νεκρό το μωρό βοήθησα την Αστυνομία. Το είδε το Σάββατο μία γειτόνισσα που μένει στο ισόγειο. Ανέβηκε πάνω και μου χτύπησε το κουδούνι. Μου είπε ότι είναι ένα μωρό στο μπαλκόνι. Της είπα ότι πρέπει να βεβαιωθούμε και στη συνέχεια να ενημερώσουμε τον διαχειριστική και την Αστυνομία» είπε η γυναίκα.

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω ότι αυτό ήταν το εγγόνι μου. Είμαι ακόμα σοκαρισμένη. Μακάρι να μου μιλούσε έστω και τελευταία στιγμή» ανέφερε η μητέρα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μέρος της συνέντευξης της μητέρας της 22χρονης

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα (30/04) το έπαθλο επικοινωνίας;

«Κλείδωσαν» οι εκλογές: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα στηθούν κάλπες