Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Τήνο - Συγκλονίζει ο πατέρας του οδηγού: «Του έλεγα μην πας, θα σκοτωθείς»

Newsbomb

Τραγωδία στην Τήνο - Δύο υπάλληλοι καθαριότητας έχασαν τη ζωή τους - Το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό - Σοκάρουν οι εικόνες από το σημείο - Συγκλονίζει ο πατέρας του άτυχου οδηγού

Σε τραγωδία κατέληξε η βάρδια υπαλλήλων καθαριότητας στην Τήνο, όταν το απορριμματοφόρο στο οποίο επέβαιναν έπεσε σε γκρεμό βάθους 100 μέτρων. Δύο εργαζόμενοι έχασαν τη ζωή τους ενώ ο τρίτος σώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς πρόλαβε να πηδήξει από το όχημα.

Θύματα της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ο 49χρονος Γιάννης Κορίνθιος, πατέρας δύο παιδιών και ο 48χρονος Δημήτρης Ταράσης.

Με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας του οδηγού του μοιραίου οχήματος, Όλυμπος Ταράσης καταγγέλλει πως ο γιος του ήταν απλήρωτος εδώ και ένα χρόνο, ενώ όπως υποστηρίζει, τα απορριμματοφόρα βρίσκονται σε κακή κατάσταση.

«Έχασα το παιδί μου. Έχασα το σπλάχνο μου. Ήταν πολύ καλό παιδί. Ήταν δουλευταράς. Επαγγελματίας καλός. Τον ενδιέφερε η δουλειά του. Ήταν φιλότιμος. Αυτό τον έφαγε» είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο πατέρας του Δημήτρη Ταράση, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο.

Δείτε στο Newsbomb.gr φωτογραφίες των θυμάτων και εικόνες από το σημείο

«Είχε στο παρελθόν κι άλλο ατύχημα»

Παράλληλα, ο πατέρας του άτυχου άνδρα αποκάλυψε πως είχε και στο παρελθόν ατύχημα κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

«Είχε πάθει κι ένα άλλο ατύχημα. Κάποτε είχε σπάει η μπάρα του απορριμματοφόρου. Τότε είχε σταθεί τυχερός» είπε συγκεκριμένα ο κ. Όλυμπος Ταράσης.

«Του έλεγα να μην πας στη δουλειά. Θα σκοτωθείς. Εκείνος δεν με άκουγε» ανέφερε ο πατέρας.

Τέλος, ο κ. Όλυμπος Τάρασης εκτίμησε πως για να πέσει ένα απορριμματοφόρο στο γκρεμό σημαίνει πως κάτι συνέβη στο όχημα.

«Εγώ πιστεύω ότι έσπασε η μπάρα ή το τιμόνι. Κάτι συνέβη» είπε ο πατέρα συγκεκριμένα.

«Το μοιραίο όχημα ήταν σε καλή κατάσταση»

Σχετικά με την κατάσταση του μοιραίου απορριμματοφόρου ο Δήμος υποστηρίζει ότι ήταν σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Δείτε το βίντεο με τα όσα αποκαλύπτει ο πατέρας του άτυχου οδηγού

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Νέες αποκαλύψεις - σοκ από τη μητέρα της 22χρονης που πέταξε το βρέφος από το παράθυρο

Τήνος: Αυτά είναι τα πρόσωπα της τραγωδίας - Πώς κατέληξε το απορριμματοφόρο στον γκρεμό

Τροχαίο δυστύχημα στη Θεσσαλονίκη: Αν γνωρίζετε κάτι ενημερώστε ΑΜΕΣΩΣ την Αστυνομία