Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Τι καιρό θα κάνει – Ο Τάσος Αρνιακός απαντά

Newsbomb

Καιρός – Αγίου Πνεύματος Ποιες θα είναι οι καιρικές συνθήκες στη χώρα μας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος – Ποιο είναι το φαινόμενο που θα μας... χαλάσει τα σχέδια, σύμφωνα με το γνωστό μετεωρολόγοΤάσο Αρνιακό

Μπορεί να είναι ακόμα Τρίτη (22/05/2018), ωστόσο πολλούς από εμάς απασχολεί τι καιρό θα κάνει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Ο γνωστός μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά στοιχεία προβλέπει ότι ο καιρός είναι άστατος, ενώ, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ 1 προειδοποίησε για ισχυρούς ανέμους στο Αιγαίο.

Την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα (Αγίου Πνεύματος) φαίνεται πως θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό. Όπως εξήγησε το γεγονός οφείλεται στους βοριάδες που θα φτάσουν τοπικά στο Αιγαίο ακόμα και τα 8 μποφόρ.

«Φαίνεται ότι θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας, καθώς οι βοριάδες θα φτάσουν τα 6 τοπικά τα 7, ενώ δεν αποκλείεται να αγγίξουν και 8 μποφόρ στο Αιγαίο» ανέφερε συγκεκριμένα, ενώ σημείωσε πως οι τοπικές μπόρες θα περιοριστούν στα βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Τι καιρό θα κάνει αύριο

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, την Τετάρτη (23/05) αρχικά στο Ιόνιο και βαθμιαία στα ηπειρωτικά αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Πέμπτη (24/05) στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Από το βράδυ βαθμιαία βελτίωση. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα (22/05) το έπαθλο επικοινωνίας;

«Βόμβα»: Ετοιμάζονται για πόλεμο σε χώρα της Ευρώπης - Μοιράζουν φυλλάδια