Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Μεταμόρφωση: Θρίλερ με το αυτοκίνητο που έπεσε στη στάση λεωφορείου (pics&vid)

Newsbomb

Διαφορά μεταξύ της μαρτυρίας της 9χρονης που τραυματίστηκε στο θανατηφόροτροχαίοτηςΜεταμόρφωσηςκαι του πρώτου πορίσματος των αστυνομικών ερευνών - Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες στο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (24/05) - Το χρονικό της τραγωδίας

«ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ», ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΠΕ Η 9ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ Ι.Χ. – ΤΡΟΧΑΙΑ: «ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΛΛΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ»

Η 9χρονη, η οποία επέβαινε στο μοιραίο όχημα, που παρέσυρε έναν πεζό κι έπεσε σε στάση λεωφορείου, με τραγικά αποτελέσματα, δίνει τη δική της εκδοχή για τα αίτια του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, το κορίτσι ανέφερε ότι πριν από την πρόσκρουση, το μοιραίο ασημί αυτοκίνητο χτυπήθηκε από άλλο όχημα.

troxaio metamorfwsh15 1

Οι Αρχές εξέτασαν τη μαρτυρία της 9χρονης αλλά τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνάς τους, δεν συμφωνούν με αυτή.

«Δεν προκύπτει εμπλοκή»

«Έως αυτή την ώρα δεν έχουμε διαπιστώσει να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το πρωί στη Μεταμόρφωση», τονίζουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πηγές της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.

«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

troxaio metamorfwsh15 1

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr


Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν 08:20 το πρωί στην οδό Παπανδρέου 119 στη Μεταμόρφωση, όταν ο οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να πέσει πάνω σε στάση λεωφορείου γεμάτη κόσμο, τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους.

Δείτε στη video gallery του Newsbomb.gr εικόνα από το σημείο

Ο απολογισμός του τροχαίου ήταν τραγικός καθώς ένας εκ των τραυματιών δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του, σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας.

Νεκρός είναι ένας 50χρονος άνδρας ο οποίος περνούσε εκείνη τη στιγμή το δρόμο.

Παράλληλα, στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» έχει διακομισθεί τραυματισμένη η 9χρονη κόρη του οδηγού του Ι.Χ., η οποία δεν φορούσε ζώνη.

Το κορίτσι σύμφωνα με τους διασώστες δεν φέρεται να φέρει τραύμα που απειλεί τη ζωή του αλλά είναι πολύ σοκαρισμένο. Θα υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δύο ακόμα τραυματίες διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ και υποβάλλονται σε εξετάσεις. Πρόκειται για τον 40χρονο πατέρα του κοριτσιού που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου και σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος κι έναν 80χρονο, ο οποίος λίγες ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο.

Να σημειωθεί ότι σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που άνοιξαν και οι δύο αερόσακοι του οχήματος.

Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνίας.

Πηγή φωτογραφιών: Newsbomb, Eurokinissi

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: Αυτή είναι η γυναίκα που βρέθηκε στη Mάνδρα με 2 σφαίρες στο κεφάλι

Έκθεση - «φωτιά»: Δεν ήταν τυχαία η σύλληψη των Ελλήνων στρατιωτικών