Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στη Ζάκυνθο: Τον πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο στο αυτοκίνητό του

Newsbomb

Συναγερμός στην Αστυνομία με το άγριο έγκλημα που διαπράχθηκε στη ΖάκυνθοΠυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο συνταξιούχο ταχυδρόμο – Το θύμα φέρει πολλαπλά τραύματα στην αριστερή πλευρά – Σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας για τον ή τους δράστες της στυγερής δολοφονίας

Σοκ προκαλεί η άγρια δολοφονία συνταξιούχου ταχυδρόμου στην περιοχή Βολίμες Ζακύνθου.

Ήταν περίπου 08:00 το πρωί της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος (28/05/2018), όταν άγνωστος ή άγνωστοι άνοιξαν πυρ με κυνηγετικό όπλο κατά του συνταξιούχου ταχυδρόμου, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ το αυτοκίνητο του θύματος ήταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου στην Επαρχιακή Οδό προς τις Βολίμες.

Όπως αναφέρεουν οι πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος συνταξιούχος φέρει πολλαπλά τραύματα στην αριστερή πλευρά του σώματός του. Μάλιστα, τα κυριότερα είναι στο πρόσωπό του, όπως λένε χαρακτηριστικά οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, ενώ φέρει τραύματα στα χέρια και τη θωρακική χώρα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Αστυνομικοί έχουν ήδη λάβει καταθέσεις από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του άτυχου άνδρα, προκειμένου να εντοπιστούν στοιχεία και ενδείξεις που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε επίσης:

Γιατί ο Βαρουφάκης θέλει συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο με τους Τούρκους;

Εικόνες σοκ από το τροχαίο στα Τρίκαλα: Σκοτώθηκε μωρό 13 μηνών μπροστά στους γονείς του