Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

«Best Bums»: Οι φιναλίστ του διαγωνισμού για τα καλύτερα οπίσθια του Cambridge (photos)

Newsbomb

Δέκα φοιτητές, πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες, βρίσκονται στους φετινούς φιναλίστ του διαγωνισμού για τα καλύτερα οπίσθια του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ.

Ο διαγωνισμός «Best Bums» φιλοξενείται για τέταρτη συνεχή χρονιά από τη φοιτητική εφημερίδα «The Tab», μέσω της οποίας οι φοιτητές καλούνται να ψηφίσουν την καλύτερη πίσω όψη του πανεπιστημίου.

Για τον τελικό, η συντακτική ομάδα του περιοδικού διάλεξε φέτος 10 φοιτητές, πέντε αγόρια και πέντε κορίτσια, οι 9 από τους οποίους φωτογραφήθηκαν ολόγυμνοι. Η μία ωστόσο κοπέλα που αποφάσισε να φωτογραφηθεί με μαύρο εσώρουχο σε στολισμένη αίθουσα του πανεπιστημίου ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις...

Όχι πάντως ότι πέρασε απαρατήρητη και η φοιτήτρια που ποζάρει γυμνή στη βιβλιοθήκη φορώντας μόνο τις γόβες της και ένα αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι, όπως και αυτή που ποζάρει μπροστά από ένα άγαλμα.

Από την άλλη, ένας φοιτητής φωτογραφίζεται στην οροφή του πανεπιστημίου με το ένα χέρι να δείχνει τον ουρανό και το άλλο να καλύπτει τα γεννητικά του όργανα.