Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ζευγάρι έκανε σεξ σε εμπορικό μέρα-μεσημέρι! (video)

Newsbomb

Το γύρο του διαδικτύου, χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η κλειδαρότρυπα της κρεβατοκάμαράς του, κάνουν οι ερωτικές περιπτύξεις ενός ασυγκράτητου ζευγαριού από την Αυστραλία!

Και πώς όχι όταν συνελήφθη (προς το παρόν) μόνο από τις κάμερες κινητών τηλεφώνων, να «σβήνει» τις σεξουαλικές του ορέξεις μέσα σε εμπορικό κέντρο και μάλιστα μέρα-μεσημέρι!

Σε αντίθεση πάντως με άλλα ζευγάρια που έχουν πιαστεί στα πράσα δημοσίως και δεν έδειξαν να πτοούνται από τα αδιάκριτα βλέμματα, ο άνδρας απολογείται στους έκπληκτους περαστικούς που του έβαλαν χέρι (διαφορετικό πάντως από αυτό που έβαλε στη σύντροφό του).

«Με συγχωρείτε, παρασυρθήκαμε» τους λέει, ανεβάζοντας ντροπιασμένος το παντελόνι του, ενώ όταν του προτείνουν να πάνε στην παραλία, συμφωνεί μουρμουρίζοντας, για να προσθέσει ένα ακόμα πιο... καλτ τόνο στον πρωτοφανή διάλογό τους: «Ναι καλή ιδέα, συγγνώμη. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη».

«Το καταγράψαμε. Ήμασταν στη σκηνή του εγκλήματος», έγραψε κάτω από το βίντεο ο Abraham Jniedi, ο άνθρωπος που ξεμπρόστιασε το ζευγάρι από το Σίδνεϊ.