Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Σεξ στο ATM: Αντί για λεφτά έβγαλαν τα... μάτια τους! (video)

Newsbomb

Πως… υπερθερμάνθηκε φαίνεται ένα ασυγκράτητο ζευγάρι, προσπαθώντας να καταπολεμήσει το πολικό ψύχος στο Βλαδιβοστόκ της ρωσικής Άπω Ανατολής μέσα σε ένα φουαγιέ τράπεζας με ATMs.

Ή πάλι δεν είχε λεφτά να βγάλει και αποφάσισε να βγάλει ρούχα και μάτια, δίνοντας μια άλλη (πιο καυτή) διάσταση στην έννοια της κατάθεσης/ανάληψης και αδιαφορώντας ότι ανά πάσα ώρα και στιγμή κάποιος μπορούσε να μπει μέσα και να τους πιάσει στα πράσα!

Και όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, για να κάνουν οι δημόσιες ερωτικές περιπτύξεις τους το γύρο του διαδικτύου, όχι μόνο συνελήφθησαν από την κάμερα ασφαλείας, αλλά και από έναν ανυποψίαστο Ρώσο…

«Οι χρήστες του διαδικτύου εικάζουν ότι το ζευγάρι προσπαθούσε απλά να κρατηθεί ζεστό», ανέφερε αξιωματούχος του τοπικού αστυνομικού τμήματος μετά το σάλο που προκλήθηκε.

«Σίγουρα αυτός που τοποθέτησε την κάμερα στο ATM δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι θα κατέγραφε ερασιτεχνικό σεξ. Και σίγουρα είναι πολύ καλύτερη εικόνα από ανθρώπους που βγάζουν χρήματα», σχολίασε ένας χρήστης του διαδικτύου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το ζευγάρι, αν ταυτοποιηθεί από τις Αρχές, θα μπορούσε να καταδικαστεί με 15 ημέρες φυλάκιση για ασέλγεια σε δημόσιο χώρο (συγκεκριμένα σε υποκατάστημα της Sberbank, της μεγαλύτερης ρωσικής τράπεζας)...

Σημείωση: Το αρχικό βίντεο περιείχε ακατάλληλες σκηνές, οι οποίες κόπηκαν για ευνόητους λόγους.