Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Η διπλή ζωή μιας καθηγήτριας… πορνοστάρ: Την ανακάλυψαν oι μαθητές της! (video)

Newsbomb

Την παραίτησή της από σχολείο της Ρουμανίας αναγκάστηκε να υποβάλει μία καθηγήτρια Γεωγραφίας μετά την αποκάλυψη της διπλής και ιδιαίτερα «καυτής» ζωής της.

Ένας 14χρονος μαθητής της έπεσε… τυχαία σε ακατάλληλα βίντεο της ξεδιάντροπης Georgiana στο διαδίκτυο, ενώ δεν δίστασε να τα μοιραστεί με τους συμμαθητές του, με αποτέλεσμα το θέμα να πάρει δημοσιότητα και διαστάσεις.

Η 27χρονη, η οποία όταν δεν δίδασκε γεωγραφία σε εφήβους, παρέδιδε online μαθήματα... σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης, δεν είχε έτσι άλλη επιλογή από το να παραιτηθεί, αφού το ακατάλληλο υλικό της έφθασε μέχρι τα μάτια του σχολικού συμβούλιου.

Η διευθύντρια του σχολείου, Mariana Catrina, διέταξε μάλιστα πειθαρχική έρευνα εις βάρος της καθηγήτριας, τονίζοντας: «Όταν της έδειξα τις φωτογραφίες, υποστήριξε ότι ήταν πλαστές. Εμείς σοκαριστήκαμε και δεν περιμέναμε ποτέ κάτι τέτοιο. Το θέμα για΄μας είναι πολύ σοβαρό καθώς έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις ηθικές και νομικές αρχές μας. Προκάλεσε μεγάλη ζημιά».

Από την πλευρά της, μία εξοργισμένη μητέρα συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί να κάνει παράλληλα αυτή τη δουλειά. Πρέπει σίγουρα να εγκαταλείψει τη διδασκαλία», ενώ ένας πρώην συνάδελφός της ήταν το ίδιο επικριτικός: «Δούλευα στο σχολείο για 42 χρόνια και ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Είναι απαράδεκτο».

Σύμφωνα με τη Magda Andreescu, επιθεωρήτρια εκπαίδευσης στη χώρα, δεν πρόκειται να επιτραπεί στην Georgiana να μπει ξανά σε τάξη.

Εκτός βέβαια και αν είναι άδεια, για να γυρίσει κάποια νέα ερωτική της περιπέτεια…