Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Πρωτοφανές: Τους υποχρεώνουν να τις κάνουν 100 φορές στοματικό σεξ για να... (video)

Newsbomb

Έκπληκτους άφησε τους επιστήμονες μια… ακατάλληλη ανακάλυψη που έκαναν για τις αράχνες.

Και πώς όχι όταν στον κόσμο των ανθρώπων θεωρείται σεξουαλικό έγκλημα και τιμωρείται με βαρύτατες κυρώσεις! Μόνο που σε αυτόν των αραχνών, τα θηλυκά είναι αυτά που εξαναγκάσουν τα αρσενικά να τους κάνουν στοματικό σεξ σε όριο… βιασμού!

Και μάλιστα όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά 100 φορές πριν από μία μόνο ερωτική επαφή!

Εύκολα έτσι μπορεί να καταλάβει κανείς ποιος είναι ο… εργάτης στο όλο θέμα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το στοματικό σεξ ήταν (μέχρι χθες) ιδιαίτερα ασυνήθιστο στο ζωικό βασίλειο, εκτός βέβαια των θηλαστικών, όπου μακάκοι, λεμούριοι, χιμπατζήδες μπονόμπο, ύαινες, τσιτάχ, λιοντάρια, δελφίνια και νυχτερίδες έχουν... εντρυφήσει στα προκαταρτικά, με τα αρσενικά όμως να καταλαμβάνουν αποκλειστικά το… θρόνο της (περισσότερης) απόλαυσης!

Οι αράχνες ωστόσο, και συγκεκριμένα το είδος «Madagascan Darwin's», έρχονται να τα ανατρέψουν όλα φέρνοντας από μόνες τους την… ισορροπία ανάμεσα στα δύο φύλα. Με τις θηλυκές να έχουν τρομακτικό… πλεονέκτημα λόγω μεγέθους, τα αρσενικά επιδίδονται (μάλλον άθελά τους) σε μαραθώνιο στοματικού σεξ. Και αυτό, σύμφωνα πάντα με ειδικούς από τη Σλοβενία, προκειμένου να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για ζευγάρωμα! Όταν δε τα καταφέρουν, μην νομίζετε ότι η αποστολή τους ολοκληρώθηκε, αφού συνεχίζουν ακάθεκτα τόσο κατά τη διάρκεια, όσο και μετά την ερωτική επαφή! Μάλλον δεν θέλουν να εκνευρίσουν κάποια…

Δεν έχουν δηλαδή καν εξασφαλισμένο το... κυρίως πιάτο, καθώς πρέπει να αποδείξουν πρώτα την «ποιότητά» τους ως εραστές, δημιουργώντας παράλληλα το κατάλληλο (χημικό) περιβάλλον (κοινώς να προετοιμάσουν το έδαφος) για το σπέρμα τους πάνω στην παρτενέρ!

Οι συγκεκριμένες αράχνες ανακαλύφθηκαν το 2009 και ονομάστηκαν έτσι προς τιμήν του Κάρολου Δαρβίνου, στο πλαίσιο της 150ής επετείου για τη δημοσίευσης της Καταγωγής των Ειδών, ενώ πλέκουν έναν από τους μεγαλύτερους ιστούς που φθάνει ακόμα και τα 30 τετραγωνικά μέτρα.