Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Συναγερμός στη Ρωσία: Ιερόδουλες βγήκαν γυμνές στους δρόμους! (video+photos)

Newsbomb

Στα… καυτά πράσα πιάστηκαν ιερόδουλες και πελάτες παράνομου οίκου ανοχής στην Αγία Πετρούπολη.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο, μέσα στα άγρια… μεσάνυχτα, με αποτέλεσμα 11 γυναίκες ελαφρών ηθών να ξεχυθούν ολόγυμνες στου δρόμους. Διένυσαν μάλιστα έτσι πέντε σχεδόν τετράγωνα, θυμίζοντας κάτι από τη δημόσια διαπόμπευση της Cersei στο Game of Thrones!

got

Πλάι τους, μέχρι να επιβιβαστούν στα αυτοκίνητα της αστυνομίας, περπατούσαν γυμνοί και οι πελάτες τους, οι οποίοι, λίγα λεπτά νωρίτερα, ούτε που φαντάζονταν το κρύο ντους που τους περίμενε.

Και για ακόμα πιο… κακή τους τύχη, ένας περαστικός δεν έχασε την ευκαιρία να απαθανατίσει το πρωτοφανές περιστατικό.

rwsides

Σύμφωνα πάντως με τα τοπικά Μέσα, τρεις πελάτες κατάφεραν να… γλιτώσουν δραπετεύοντας από την πίσω πόρτα του οίκου ανοχής.

«Η αστυνομία εισέβαλε στο κτίριο, ενώ λίγο αργότερα έβγαιναν από αυτό κλαίγοντας γυμνές γυναίκες», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

rwsides2

«Θα έπρεπε οι προαγωγοί να περπατούν γυμνοί στο δρόμο και όχι αυτά τα κορίτσια», σχολίασε ωστόσο, από την πλευρά του, ένας χρήστης του διαδικτύου, βρίσκοντας πολλούς υποστηρικτές.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως δεν έγινε γνωστό πώς η αστυνομία έφθασε στα ίχνη του παράνομου οίκου.

Μία εκδοχή τη θέλει να πέφτει τυχαία πάνω του, μετά από κλήση για πλημμύρα στο από κάτω διαμέρισμα, ενώ σύμφωνα με μια άλλη, την αστυνομία ειδοποίησε ο Ρώσος πρώην kickboxer Viacheslav Datsik, ο οποίος αποκαλείται «κόκκινος Ταρζάν» και έχει εξαπολύσει πόλεμο κατά της πορνείας στην Αγία Πετρούπολη!

Έγινε διάσημος για το δραματικό νοκ-άουτ στο μέλλοντα πρωταθλητή βαρέων βαρών του «Ultimate Fighting Championship», Andrei Arlovski, το 1999, ωστόσο οκτώ χρόνια αργότερα, συνελήφθη για συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας στην πόλη. Δραπέτευσε, όμως στη συνέχεια κλείστηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα καθώς δόξαζε το σλαβικό παγανισμό, ισχυριζόμενος πως ο Ιησούς ήταν πράκτορας της Μοσάντ…