Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Δεν φαντάζεστε πού τους «τσάκωσε» να κάνουν άγριο σεξ σε κοινή θέα (video)

Newsbomb

Αντιμέτωπος με μια πιο… καυτή θέα από αυτή που περίμενε να απολαύσει όταν σταμάτησε με το αυτοκίνητό του στο πάρκο New Forest του Hampshire, ήρθε ένας Βρετανός.

Ο Richard Rees έκανε ένα διάλλειμα για τσάι οδηγώντας στον Εθνικό Δρυμό, ωστόσο εισέβαλε άθελά του και απροσδόκητα μέσα στο πεδίο… δράσης ενός ζευγαριού!

Και μπορεί βλέποντας τους ξεδιάντροπους εραστές να ουρλιάζουν και να κυλιούνται στο γρασίδι, ανάμεσα σε ρυάκια και ακανθώδεις θάμνους, να νόμισε αρχικά ότι τσακώνονται, ωστόσο γρήγορα συνειδητοποίησε πως μάλλον δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τις ορμές τους!

Ο 35χρονος δεν έχασε, πάντως, την ευκαιρία να βγάλει την κάμερά του και να απαθανατίσει τις live σκηνές πορνό που εξελίσσονταν μπροστά στα έκπληκτα μάτια του.

«Από το αυτοκίνητο φαίνονταν σαν να τσακώνονταν, ωστόσο όταν κατεβήκαμε από αυτό ακούσαμε τη γυναίκα να στενάζει από ηδονή. Ήταν τόσο ήσυχα και οι φωνές τους ακούγονταν παντού. Προφανώς νόμιζαν ότι ήταν καλά κρυμμένοι», ανέφερε ο Richard από το Bournemouth, συμπληρώνοντας: «Στην αρχή σοκαρίστηκα, αλλά μετά γέλασα. Σκέφτηκα να κερδίσω μερικά κλικς στο διαδίκτυο, ωστόσο ξέμεινα από μνήμη και δεν το τράβηξα μέχρι το τέλος».

Και μπορεί στο Χαμσάιρ το δημόσιο σεξ να διώκεται ποινικά, ωστόσο εκπρόσωπος των Αρχών επιβεβαίωσε ότι δεν διεξάγεται κάποια έρευνα για τον εντοπισμό του ασυγκράτητου ζευγαριού.