Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Σάλος: Ακραίο σεξ σόου με στρίπερ σε… σχολείο! (video)

Newsbomb

Μπορεί για κάποιους άνδρες που έχουν ανακαλύψει τον εαυτό τους μέσω ταινιών για ενήλικες (και όχι μόνο) να αποτελεί μία από τις κορυφαίες φαντασιώσεις τους, ωστόσο στον πραγματικό κόσμο, το θέαμα μιας στρίπερ να δίνει σεξ σόου σε σχολείο, μάλλον προς το σοκαριστικό πλησιάζει.

Και μπορεί να θεωρείται παράδοση για τα σχολεία στη Γερμανία να επιτρέπουν σε τελειόφοιτους φοιτητές να διοργανώνουν πάρτι αποφοίτησης εντός των εγκαταστάσεων του ιδρύματος, όμως αυτή τη φορά μάλλον το παράκαναν!

Είπαν, έτσι, στους καθηγητές τους ότι επρόκειτο για ομιλήτρια που θα έδινε διάλεξη για την ισότητα των δύο φύλλων και τελικά εμφάνισαν μία στρίπερ που… εξαφάνισε τα ρούχα της!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο σχολείο Luitpold-Gymnasium στο Μόναχο, ενώ τη… διάλεξη έδωσε η 33χρονη Jarly. Αφού μάλιστα μίλησε όντως για ισότητα των δύο φίλων, κάλεσε ορισμένους τελειόφοιτους να ανέβουν στη σκηνή. Ο τυχερός ωστόσο ήταν ένας!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι μάρτυρες του «καυτού» σόου έγιναν και καθηγητές, οι οποίοι ωστόσο αποφάσισαν να μην παρέμβουν, αφού όλοι οι μαθητές που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην αίθουσα ήταν ενήλικες…

Όσα κλικς κέρδισε πάντως το βίντεο, άλλα τόσο… φθόνο προκάλεσε σε εκατομμύρια άλλους μαθητές σε όλο τον κόσμο!