Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Το βίντεο της οργής: Έκαναν σεξ σε πάρκο δίπλα από την ανήλικη κόρη τους!

Newsbomb

Σοκ, οργή και αποτροπιασμό έχει πυροδοτήσει ένα βίντεο που κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου, απαθανατίζοντας ένα ζευγάρι να κάνει σεξ, μέρα-μεσημέρι σε δημόσιο πάρκο της Πορτογαλίας, δίπλα σε ένα ανήλικο κοριτσάκι.

Την ίδια ώρα, η τοπική αστυνομία της Paredes de Coura, στο Πόρτο, διεξάγει έρευνα, προκειμένου να εντοπίσει τους διεστραμμένους και χωρίς ίχνος ντροπής εραστές.

Το «αηδιαστικό» -για πολλούς χρήστες του διαδικτύου- βίντεο κατέγραψε περαστικός στο ποτάμι-παραλία Tabuao, ενώ στις αρχές έφθασαν καταγγελίες και από άλλους αυτόπτες μάρτυρες, καθώς εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά.

Το γεγονός μάλιστα ότι η ανήθικη γυναίκα φαίνεται να μιλά με το άτυχο κοριτσάκι, που πιστεύεται ότι είναι η κόρη της, τη στιγμή που κάνει σεξ, καλύπτοντας το σώμα της μόνο με ένα παρεό, επιτείνει την αίσθηση του αποκρουστικού!

Όταν μάλιστα είδε ότι τη βιντεοσκοπούν, όχι μόνο δεν έδειξε να… συγκινείτε ιδιαίτερα, αλλά χαμογέλασε στον κάμεραμαν που τραβούσε για περίπου 11 λεπτά!

Και μπορεί στα social media οι «αηδιασμένοι» χρήστες να ζητούν δικαιολογημένα την παραδειγματική τιμωρία του ζευγαριού υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «δεν είναι άξιοι για γονείς», ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, ο άνδρας στο βίντεο δεν είναι ο πατέρας της μικρής.

Μιλώντας μάλιστα στην εφημερίδα Correio da Manhã, ο άνδρας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του δήλωσε οργισμένος και σε κατάσταση σοκ, ξεκαθαρίζοντας ότι θα διεκδικήσει την κηδεμονία της εξάχρονης κόρης του, καθώς και των δύο γιων του, 9 και 14 ετών.

«Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα ήταν ικανή για κάτι τέτοιο», δήλωσε χαρακτηριστικά, ανήμπορος να πιστέψει ότι η πρώην σύζυγός του έκανε δημόσια σεξ, δίπλα στο παιδί τους...

Όπως και να έχει, ο πατέρας της εξάχρονης ενημέρωσε την επιτροπή προστασίας ανηλίκων (CPCJ), ζητώντας την κηδεμονία των τριών παιδιών του, ωστόσο σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα η επιτροπή ήταν ενήμερη για την οικογένεια, καθώς μετά το χωρισμό τους, η μητέρα υποστήριξε ότι ο πρώην σύζυγός της κακοποιούσε τα παιδιά τους.