Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ανακαλύφθηκε νέα στάση στο σεξ που κάνει πάταγο στους... (video+photo)

Newsbomb

Τι και αν προέρχεται από τους βατράχους της Βομβάης, σύμφωνα με τους ειδικούς, η νέα αυτή στάση στο σεξ αναμένεται να γίνει… ανάρπαστη και στο ανθρώπινο είδος.

Οι επιστήμονες, μελετώντας τους νυχτερινούς βατράχους της Βομβάης, ανακάλυψαν μία στάση που δεν είχαν ξαναδεί, την οποία μάλιστα ονόμασαν «dorsal straddle». Και αυτό γιατί το αρσενικό δεν ακουμπά καθόλου το θηλυκό, αλλά σκαρφαλώνει από πάνω του με τα πόδια στο πλάι, αφήνοντας το σπέρμα του να κυλήσει στην πλάτη του ώστε να γονιμοποιήσει τα αυγά όταν θα τα γεννήσει!

frog sex position

«Πρόκειται για μία εντυπωσιακή ανακάλυψη και θεμελιώδους σημασίας για την κατανόηση τόσο της εξελικτικής οικολογίας, όσο και της συμπεριφοράς των αμφίβιων. Μία χωρίς προηγούμενο αναπαραγωγική συμπεριφορά η οποία είναι μοναδική για διάφορους λόγους», τονίζει ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Δελχί και επικεφαλής της μελέτης, Sathyabhama Das Biju.

Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα ήταν γνωστές έξι διαφορετικές στάσεις ζευγαρώματος που χρησιμοποιούν περίπου 7.000 είδη βατράχων, ωστόσο ο «νυχτερινός της Βομβάης» πρόσθεσε άλλη μία.

frog sex positions

Παράλληλα, το συγκεκριμένο είδος έχει και μία ακόμη ιδιαιτερότητα αφού το θηλυκό είναι αυτό που καλεί το αρσενικό για ζευγάρωμα, όπως συνηθίζουν μόνο άλλα 24 ζώα σε όλο τον κόσμο.

Οι μάχες μάλιστα των αρσενικών για τα… μάτια ενός θηλυκού είναι σύνηθες φαινόμενο στους βατράχους της Βομβάης, όταν βρεθούν στον ίδιο χώρο κατά τη διάρκεια του ζευγαρώματος και πάντα μετά το ηλιοβασίλεμα!

«Είναι σίγουρα κάτι που δεν είχαμε σκεφθεί ως άνθρωποι και θα μπορούσε να προσθέσει κάτι διαφορετικό στην ερωτική μας εμπειρία», καταλήγει ο Das Biju, προτρέποντας τους τολμηρούς (τουλάχιστον) να το δοκιμάσουν μόνο ωστόσο για την ευχαρίστησή τους.