SEX

Ακατάλληλο βίντεο: Δείτε πού έκανε σεξ ολόγυμνη Γερμανίδα τουρίστρια!

Ακατάλληλο βίντεο: Δείτε πού έκανε σεξ ολόγυμνη Γερμανίδα τουρίστρια!

Μπορεί η φήμη που τους συντροφεύει να τους θέλει κρύους σαν παγόβουνο, ωστόσο ένα ξαναμμένο ζευγάρι από τη Γερμανία αποτελεί μάλλον την εξαίρεση στον κανόνα.

Και πώς όχι όταν συνελήφθη να κάνει σεξ στην «καρδιά» της ιταλικής πόλης!

Το «καυτό» θέαμα απαθανάτισε μάλιστα δημοτικός σύμβουλος της περιοχής Ντεζετζάνο της Μπρέσια, ανεβάζοντας το βίντεο στο διαδίκτυο.

Αδυνατώντας να χαλιναγωγήσουν τις ορμές τους, οι ξεδιάντροποι Γερμανοί παραδίδονται άνευ όρων στο πάθος της στιγμής, αλλά και στα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών στην πλατεία Μαλβέτζι.

Το γεγονός μάλιστα ότι «τίμησαν» (η γυναίκα ολόγυμνη) με αυτό τον τρόπο το κτίριο του τοπικού Γραφείου Τουρισμού της πόλης, έδωσε αφορμή για ποικίλα σχόλια στο Facebook.

Και μπορεί ο Ρίνο Πολόνι να είδε την ανάρτησή του να εξαφανίζεται από το προφίλ του στο Facebook, καθώς κρίθηκε ακατάλληλη, ωστόσο εκείνος δεν πτοήθηκε και το αναδημοσίευσε δίνοντας την ευκαιρία στους διαδικτυακούς φίλους του να σχολιάζουν: «Ελπίζω ότι αυτός που τους κατέγραψε να κάλεσε την αστυνομία», «Τι αηδία», «Δεν έχω λόγια, τι ξεπεσμός για το Ντεζεντζάνο», «Ήλπιζα να μην είναι αληθινό. Πάμε συνέχεια χειρότερα»…

Σχετικές ειδήσεις