Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ξεχάστε ό,τι ξέρατε για τους οίκους ανοχής - Δεν φαντάζεστε πώς θα είναι σε λίγα χρόνια (vids+pics)

Newsbomb

Με τα ρομπότ να πετούν σιγά - σιγά τους ανθρώπους κάτω από το κρεβάτι του σεξ, η βιομηχανία του αγοραίου έρωτα δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω.

Οι κούκλες του σεξ εξελίσσονται όλο και περισσότερο παραπέμποντας ανατριχιαστικά πλέον σε αληθινές γυναίκες, κάτι που έχει εκτοξεύσει μια νέα σεξουαλική τάση που γνωρίζει πρωτοφανή άνθηση και ανάγκασε τους ειδικούς να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον των ανθρώπινων σχέσεων.

Κάτι πάντως που δεν πτοεί όσους ασχολούνται με τον αγοραίο έρωτα, οι οποίοι ευελπιστούν, όχι πολύ μακριά από τώρα, να κάνουν χρυσές δουλειές με cyborg εκδιδόμενες!

Το βρετανικό κανάλι Channel's 4 έδωσε μάλιστα, όχι μόνο μια πρώτη γεύση από τους οίκους ανοχής του μέλλοντος, αλλά και της σεξουαλικής επανάστασης που βρίσκεται προ των πυλών.

robot sex

Μια επανάσταση πάντως που φέρεται να έχει και τα καλά της, καθώς θα μπορούσε να καταπολεμήσει τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, αλλά και να συμβάλλει στην ασφαλέστερη ζωή των εργαζομένων γυναικών και των προαγωγών τους.

Ο καθηγητής Δικαίου, μάλιστα, του Πανεπιστημίου της Ιρλανδίας NUI Galway, John Danaher, ο οποίος διεξήγαγε έρευνα για την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στον άνθρωπο, δήλωσε ότι τα ρομπότ του σεξ θα μπορούσαν να γίνουν ένα καλό «υποκατάστατο» των εκδιδομένων γυναικών.

«Τα cyborgs μπορούν να καλύψουν την ακόρεστη σεξουαλική επιθυμία, προσφέροντας ελευθερία και γκάμα υπηρεσιών χωρίς περιορισμούς και το φόβο της ανεπάρκειας ή της μη ικανοποίησης της παρτενέρ», τονίζει χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε και την ανάπτυξη συναισθηματικών δεσμών με τους πελάτες που παρατηρείται τώρα. Τα ρομπότ δεν θα χρειαστεί να είναι ψεύτικα ή να προσποιούνται όπως οι γυναίκες».

robot sex2

Σύμφωνα, δε, με τον Danaher τα εκδιδόμενα ρομπότ μπορούν ακόμα και να οδηγήσουν στην εξάλειψη της σεξουαλικής δουλείας και της παράνομης πορνείας, αφού θα κοστίζουν λιγότερο…

robot sex4

Πιστεύεται ότι οι πρώτοι οίκοι ανοχής με ρομπότ θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στην επόμενη δεκαετία ξεκινώντας από την περίφημη Red Light District του Άμστερνταμ και στην Ταϊλάνδη, δημοφιλή προορισμό σεξοτουρισμού.

Πολλοί άνθρωποι έχουν εκφράσει, άλλωστε, σε ανατριχιαστικό βαθμό την προτίμησή τους στις κούκλες του σεξ όταν συγκριθούν δίπλα σε αληθινές γυναίκες…