Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Το φεστιβάλ των οργίων: Μαραθώνιο σεξ με χιλιάδες αγνώστους! (video+photos)

Newsbomb

Ολοζώντανο και… καυτό κρατά το «πνεύμα» του ελεύθερου και αχαλίνωτου σεξ ένα φεστιβάλ στη Νεβάδα.

Γιατί μπορεί οι περισσότεροι να έχουν συνδυάσει τα φεστιβάλ με μουσική και άφθονο αλκοόλ, ωστόσο στο Black Rock City πρόσθεσαν επίσης το σεξ χωρίς… σταματημό και αναστολές, «γεννώντας» το «Burning Man festival»!

orgia4

Γιατί όπως λέει και το όνομά του, οι περίπου 5.000 επισκέπτες του παίρνουν… φωτιά κάνοντας νέους σεξουαλικούς φίλους για περισσότερες από δέκα ημέρες.

Με τη θερμοκρασία πάντως στη μέση της ερήμου να είναι ήδη ανεβασμένη, ζευγάρια διευρύνουν τους σεξουαλικούς τους ορίζοντες με τη… βοήθεια αγνώστων (ή μη), επιδιδόμενοι σε όργια χωρίς τέλος και προηγούμενο!

orgia

Με παράδοση δέκα ετών, το «Orgy Dome» του φεστιβάλ είναι από τα ελάχιστα μέρη του πλανήτη που πάντα θα «χαίρεται» να σε βλέπει να επιστρέφεις, ενώ σύμφωνα με τους διοργανωτές - το γκρουπ ATTOL («And Then There's Only Love») - είναι «sex-positive» και «ο ιδανικός χώρος για ζευγάρια ή περισσότερους με όρεξη να αγαπήσουν και να παίξουν»…

Ο μόνος, δε, κανόνας για να μπει κανείς στις «σκηνές του σεξ» και να πάρει μέρος στα όργια είναι να μην πάει σόλο!

orgia8

«Οι διοργανωτές προσέχουν προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν πάει εκεί με σκοπό να κάνουν σεξ και όχι απλά για να δουν», αναφέρει στο Cosmopolitan πρώην επισκέπτης, ωστόσο ένας άλλος υποστήριξε: «Υπάρχουν και κάποιοι που απλά παρακολουθούν, ηδονοβλεψίες».

Και μην νομίζετε ότι είναι τίποτα… τυχαίοι εκεί, αφού ειδικά εξειδικευμένο προσωπικό εντός της σκηνής δίνει λύση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει!

orgia3

Όπως και να έχει, η συμμετοχή στο Orgy Dome «είναι μια ενεργή διαδικασία με τη θέλησή σου και μπορείς να αποσυρθείς ανά πάσα στιγμή», τονίζεται από τους διοργανωτές, οι οποίοι επιβάλλον κανόνες… savoir vivre στους επισκέπτες, αναγκάζοντάς τους πρώτα να ρωτούν και μετά να απλώνουν χέρι ή οτιδήποτε άλλο.

Για τους λιγότερο τολμηρούς πάντως, το Orgy Dome προσφέρει απλά μαθήματα σαδομαζοχισμού και ερωτικού μασάζ, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να πάρει μέρος και στο διαγωνισμό για «το δυνατότερο βογκητό», την ίδια ώρα που θεατρικές παραστάσεις και έργα τέχνης με θέμα το σεξ (τι άλλο;) ολοκληρώνουν ένα… διονυσιακό σκηνικό.