Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ακατάλληλο βίντεο με την ανώμαλη της ημέρας: Γδύνεται δημοσίως και αυτοϊκανοποιείται σε εκκλησίες

Newsbomb

Σάλο και θύελλα αντιδράσεων σε ολόκληρο το διαδίκτυο, το οποίο απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία μιας ξεδιάντροπης Βρετανίδας, έχει προκαλέσει ένα ακατάλληλο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Και πώς όχι, όταν σε αυτό, μία ανήθικη γυναίκα τα πετάει όλα σε δημόσιους χώρους με προτίμηση στις… εκκλησίες, έξω από τις οποίες αυτοϊκανοποιείται!

Η Βρετανίδα, στο βίντεο με τίτλο «Janna Nude in Sheffield» και διάρκεια 30 λεπτών, απαθανατίζεται στον περίβολο του ναού της Αγίας Μαρίνας στο Σέφιλντ (κοντά στο Bramall Lane) να τρίβεται, ενώ προκαλεί/προτρέπει και άλλους να τη μιμηθούν ανεβάζοντας το δικό τους βίντεο στο ίντερνετ.

«Θα πρέπει να γδύνεστε και να κάνετε διάφορα δημοσίως», αναφέρει χαρακτηριστικά η Janna, πριν τα πετάξει όλα σε μία νησίδα, ενώ αυτοκίνητα και μηχανές περνούν από δίπλα της.

Ακολούθως, κυκλοφορεί γυμνή στην πόλη, περνώντας από σούπερ μάρκετ και καταστήματα, προφανώς χωρίς πρόθεση να… ψωνίσει, αλλά για να επιδείξει ανερυθρίαστα τα κάλλη της. Την ίδια ώρα, μία άλλη γυναίκα που βρίσκεται πίσω από την κάμερα περιγράφει σε ρόλο σχολιαστή!