Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Πρώην παίκτρια του Big Brother επισκέφθηκε τον πλαστικό της και τα αποκάλυψε όλα! (video+photos)

Newsbomb

Όχι μόνο τα πέταξε όλα έξω, αλλά μία πρώην παίκτρια του Big Brother μοιράστηκε με λεπτομέρειες που οι περισσότεροι ίσως δεν θα ήθελαν να δουν, όλες τις… παρεμβάσεις του πλαστικού χειρουργού στο σώμα της!

Η Lateysha Grace δεν δίστασε λοιπόν να επισκεφθεί πλαστικό στην Τουρκία προκειμένου να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα στο στήθος της, αλλά και λίπος από τα οπίσθιά της. Όλα καλά μέχρι εδώ, αφού δικό της είναι το σώμα, ό,τι θέλει το κάνει!

Μόνο που το παρατράβηξε λίγο (όπως άλλωστε και το δέρμα της), καθώς μοιράστηκε με ολόκληρο το διαδίκτυο όλες τις λεπτομέρειες και το «κόψε-ράψε» πάνω της!

Το ιδιαίτερα έτσι αποκαλυπτικό βίντεο, ξεπέρασε τα όρια και μετατράπηκε σε (τουλάχιστον) αντιαισθητικό, όπως καταγγέλλουν οι χρήστες των social media, κάνοντας λόγο για… χασάπικο.

Η Ουαλή τηλεπερσόνα και τραγουδίστρια δεν έδειξε πάντως να πτοείται! Όχι πάντως ότι περίμενε κανείς να την πιάσουν και οι ντροπές…

«Μισώ να είμαι άσχημη. Δεν μπορώ να περιμένω να γίνω όμορφη», υποστήριξε η Lateysha, η οποία όχι μόνο ήταν δυσαρεστημένη από τις προηγούμενες επεμβάσεις της (προσθετική στήθους και μεταφορά λίπους από τα χέρια στα οπίσθιά της), αλλά η σιλικόνη «έσκασε» μετά από λίγους μήνες, με αποτέλεσμα να κινδυνέψει ακόμα και η ζωή της.