Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ακατάλληλο βίντεο: Έσβησαν την κάψα τους στη θάλασσα κάνοντας σεξ στα ρηχά

Newsbomb

Κατευθείαν στα… βαθιά βούτηξε ένας ασυγκράτητος λουόμενος σε παραλία αγνώστων στοιχείων.

Όχι στα νερά, αφού αυτά ήταν ρηχά, αλλά κάπου πολύ πιο… ακατάλληλα για τα μάτια όσων ήθελαν απλά να δροσιστούν!

Προκειμένου λοιπόν ένα ξεδιάντροπο ζευγάρι να σβήσει την κάψα του (και όχι λόγω της υψηλής θερμοκρασίας) δεν δίστασε να παρερμηνεύσει το... πλάτσα πλούτσα και να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές ορέξεις του μέσα στη θάλασσα σε πολυσύχναστη παραλία. Και όχι μάλιστα κάπου πιο ιδιωτικά και βαθιά, αλλά λίγα μέτρα μακριά από την ακτή!

Σοκαρισμένοι οι λουόμενοι έτριβαν τα μάτια τους, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν αν το live πορνό που έβλεπαν μπροστά τους ήταν αληθινό ή τους είχε χτυπήσει τόσο η ζέστη! Δεν παρέλειψαν ωστόσο να βγάλουν το κινητό τους και να απαθανατίσουν το ακατάλληλο θέαμα, προσφέροντάς το στην οθόνη των χρηστών του διαδικτύου, χωρίς ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες. Το μόνο που μπορεί να καταλάβει κανείς είναι ότι μιλούν ρωσικά.

Όχι βέβαια πως το ασυνείδητο ζευγάρι «ίδρωσε» από το άγχος ή κοκκίνισε που έβαζε υποψηφιότητα για το ερασιτεχνικό sex tape της χρονιάς, παραβλέποντας τις συνέπειες του σεξ μέσα στο νερό. Κάθε άλλο...

Δέχθηκε πάντως δικαιολογημένα πυρά, αφού στην παραλία βρίσκονταν - και μάλιστα πολύ κοντά τους - ακόμα και οικογένειες με παιδιά.