Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Χαμός στο κλαμπ των οργίων: Τα πέταξαν όλα και έκαναν σεξ μπροστά στους θαμώνες μέχρι που… (video)

Newsbomb

Με το στόμα ανοιχτό, βλέποντας τα πόδια μιας ξεδιάντροπης στην ίδια… κατάσταση, έμειναν οι θαμώνες ενός κατάμεστου κλαμπ στη Βρετανία.

Λίγο το αλκοόλ, λίγο το πάθος, το ασυγκράτητο ζευγάρι δεν κατάφερε να χαλιναγωγήσει τα ζωώδη ένστικτά του με αποτέλεσμα να προσφέρει ένα ιδιαίτερα ακατάλληλο θέαμα σε όσους βρίσκονταν γύρω του. Και ήταν και πολλοί αφού στο κλαμπ του Κάρντιφ δεν έπεφτε καρφίτσα.

Όπως δεν έπεφτε με τίποτα και η… λίμπιντο των δύο εραστών που ανέβασαν σε άλλο επίπεδο την προσβολή της δημοσίας αιδούς!

Χρειάστηκε μάλιστα η βίαιη παρέμβαση ενός θαμώνα, προκειμένου το ζευγάρι - που μάλλον πέρασε τον καναπέ του κέντρου για αυτόν του σπιτιού του - να κάνει ένα διάλειμμα από τις ερωτικές περιπτύξεις.

«Κάποιος τράβηξε ξαφνικά την κοπέλα μακριά», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν ήταν ξεκάθαρο (μέσα στο σκοτάδι) αν το ζευγάρι έκανε όντως σεξ ή απλά… προθέρμανση.

«Το έκαναν για τουλάχιστον 5 λεπτά μπροστά σε περίπου 25 άτομα. Ένα κορίτσι έπιασε τη γυναίκα από τον ώμο και της είπε μήπως πρέπει να σταματήσουν, ωστόσο εκείνη δεν έδειξε να πτοείται», ανέφερε πάντως ένας άλλος πελάτης, αποκαλύπτοντας ωστόσο πως το ζευγάρι γλίτωσε από τους μπράβους του μαγαζιού, οι οποίοι έχασαν το live sex show και τους πρωταγωνιστές κάτω από τη μύτη τους για μερικά δευτερόλεπτα.