Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Κάμεραμαν έπαθε πλάκα με το πληθωρικό της στήθος και δείτε τι έκανε! (video+pics)

Newsbomb

Το κατάλληλο συνεργείο φαίνεται πως έστειλε ένα κανάλι για να «καλύψει» εκδήλωσε στην οποία έδωσε το «παρών» το εντυπωσιακό μοντέλο και παρουσιάστρια από τη Σερβία, Soraja Vucelic.

Γιατί μπορεί ο καμεραμάν να κατάλαβε αμέσως πού έπρεπε να εστιάσει, ωστόσο κάθε άλλο παρά διακριτικός ήταν.

Όχι μόνο, λοιπόν, πάλευε να εστιάσει (προφανώς… ζαλισμένος) από το τοπίο την κάμερά του στο πλούσιο στήθος της πρώην του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Neymar, αλλά μόνο που δεν την κόλλησε πάνω της πλησιάζοντας όλο και πιο κοντά.
Από την πλευρά της, η 30χρονη Soraja όχι απλά δεν έδειξε να… πτοείται και να κρύβεται, αλλά το απολάμβανε! Και πώς όχι όταν φοράει see-through μπλούζα και μάλιστα χωρίς σουτιέν!

soraja7

Η καριέρα της Vucelic απογειώθηκε μετά τη συμμετοχή της στο σερβικό Big Brother, ενώ έγινε παγκοσμίως γνωστή από τη σχέση της με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Neymar. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στην Ίμπιζα διατηρώντας σχέση εξ αποστάσεως μέχρι που ο νεαρός επιθετικός έστειλε το ιδιωτικό του αεροπλάνο για να την φέρει κοντά του. Παρά την κίνησή του αυτή ωστόσο, τελικά το ειδύλλιο δεν ευδοκίμησε.

soraja9

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η Soraja είχε φέτος μια σοβαρή περιπέτεια καθώς πρώην της την τραυμάτισε με μαχαίρι στο στομάχι και το λαιμό, ενώ λίγο αργότερα αποκάλυψε πώς δίνει σκληρή μάχη με τη νευρική ανορεξία.

Soraja Vucelic

Μιλώντας πάντως στα τοπικά Μέσα αποκάλυψε πως θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί με την πολιτική ιδρύοντας δικό της κόμμα.

«Έχω σπουδάσει ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή. Έχω πτυχίο και μπορώ να διαλέξω μια επικερδή δουλειά για να κάνω. Κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι τους οποίους δεν θέλω να κατονομάσω μου είπαν πώς επειδή έχουν πολλούς φαν και υποστηρικτές στα social media θα μπορούσα να κάνω το δικό μου κόμμα. Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αλλά πιστεύω πώς αυτό θα ήταν μεγάλη πρόκληση για μένα να βρεθώ με πολιτικούς και να ασχοληθώ με την πολιτική», ανέφερε, σε μια προσπάθεια να τους πάρει το ενδιαφέρον από το στήθος της!