Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ακατάλληλο βίντεο: Νεαρή έκανε τρίο δημοσίως και δεν φαντάζεστε την αντίδρασή της!

Newsbomb

Στόχος των χρηστών του διαδικτύου έγινε μια 20χρονη από τον Καναδά, η οποία ικανοποίησε τις σεξουαλικές ορέξεις της δημοσίως με δύο φίλους της σε ροντέο στο Calgary.

Κάτι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, κάτι το νεαρό της ηλικίας, κάτι η παντελής απουσία οποιουδήποτε ηθικού φραγμού οδήγησαν την Alexis Frulling σε δημόσιο όργιο το οποίο βρήκε το δρόμο προς την αθανασία του διαδικτύου!

Όπως ήταν λογικό, το ακατάλληλο βίντεο είδαν εκατομμύρια χρήστες, αρκετοί από τους οποίους «κατακεραύνωσαν» την νεαρή Καναδή με επικριτικά, ακόμα και υβριστικά σχόλια.

Η ένθερμη ωστόσο Alexis δεν δίστασε να απαντήσει σε όσους τη «στόλισαν» με νέα βίντεο, δηλώνοντας: «Δεν μετανιώνω»!

«Δεν πρόκειται να αφήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους να δείχνουν το μίσος τους για εμένα και να με βρίζουν», είπε και συνέχισε: «Ξέρετε κάτι, ήμουν εγώ. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να διαπομπεύομαι εγώ και να μην χτυπούν τα αγόρια».

frulling

«Δε μπορώ να πω ότι είμαι υπερήφανη για όσα συνέβησαν, αλλά δεν έχω πραγματικά ντραπεί», πρόσθεσε η 20χρονη οι γονείς της οποίας την κάλεσαν να φύγει για λίγο από το σπίτι μετά το σάλο που προκάλεσε το sex tape της.

Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ταυτότητα της νεαρής αποκαλύφθηκε από ανθρώπους του περιβάλλοντός της, οι οποίοι την αναγνώρισαν και εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση εναντίον της στο διαδίκτυο, σε αντίθεση με τους δύο άλλους… συμμετέχοντες που πήραν μέχρι και εύσημα για την πράξη τους!

kanadas trio4

Η Alexis, όμως, όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά ανέβασε και νέο βίντεο με τίτλο «Sex Tip 101», στο οποίο δίνει με διάθεση ειρωνείας συμβουλές για καλό… στοματικό σεξ.

Την ίδια ώρα, αποκάλυψε ότι αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην Αλμπέρτα καθώς στο Κάλγκαρι δυσκολεύεται πλέον να βρει δουλειά…

«Δεν μπορώ να βρω δουλειά στο Κάλγκαρι με όλα αυτά που συμβαίνουν. Νιώθω ότι αν μετανιώνουμε για κάποια πράγματα, πώς θα προχωρήσουμε στη ζωή μας… Πώς θα μάθουμε από τις κακές αποφάσεις; Και για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, ποιος δεν παίρνει κακές αποφάσεις; Σίγουρα όλοι έχετε πάρει κακές αποφάσεις», δήλωσε αποκαλύπτοντας ότι βρήκε τελικά δουλειά σε strip club…

frulling2

«Τι να έκανα; Πρέπει να δουλέψω. Κατά κάποιο τρόπο, ναι, έπρεπε να το κάνω αυτό. Τουλάχιστον κάτι κάνω. Ο κόσμος δεν έχει σεβασμό στις στριπτιζέζ. Ωστόσο, όλοι έχουν τη δική τους δουλειά», εκμυστηρεύτηκε.