Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Σοκάρει το νέο βίντεο οργίων με τον προκλητικό «βασιλιά του σεξ» στο Instagram (videos+photos)

Newsbomb

Μια κλεφτή ματιά από την πολυτάραχη ζωή του, η οποία είναι γεμάτη από σεξ, πανέμορφες γυναίκες με πλούσια προσόντα και κραιπάλες κάθε είδους, άφησε τους χρήστες του διαδικτύου να πάρουν, ο Dan Bilzerian.

Ο εκατομμυριούχος «βασιλιάς» του Instagram έκανε εχθρούς να «σκάσουν» από το κακό τους και κοινούς θνητούς από τη ζήλεια, ανεβάζοντας ένα νέο βίντεο από όσα έζησε τη χρονιά που φεύγει.

«Μια διασκεδαστική χρονιά», γράφει χαρακτηριστικά κάτω από το βίντεο με τα «best of» του, το 2016, ο εκκεντρικός playboy και παίκτης του πόκερ.

Έχει συγκεντρώσει μάλιστα μέχρι στιγμής πάνω από 5 εκατομμύρια views και χιλιάδες σχόλια, τόσο από χρήστες που εκφράζουν το θαυμασμό του για το lifestyle του, όσο και από επικριτές του που κάνουν λόγω για φιγούρα…

danbilz

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι παραμένει άγνωστο το πώς απέκτησε ο Bilzerian την τεράστια περιουσία του, με πολλά σενάρια να έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο 36χρονος εκατομμυριούχος είχε δηλώσει πάντως στο παρελθόν ότι κληρονόμησε κάποια χρήματα από τον πατέρα του, τα οποία στη συνέχεια… επένδυσε στο πόκερ. Ο τζόγος είναι η δεύτερη μεγαλύτερη αγάπη του ανάμεσα στις γυναίκες και τα όπλα…

bilzerian2

Ο Bilzerian ανέβασε πριν από λίγες ημέρες και ένα άλλο βίντεο στο οποίο παρελαύνουν επίσης ημίγυμνες καλλονές, όπλα, όργια και εικόνες από τα ξέφρενα πάρτι του τη χρονιά που έφυγε...

«Αν σας τη σπάει να με βλέπετε να ξεφαντώνω, το 2017 θα είναι άλλη μια γάμ@σέ τα χρονιά για εσάς», είχε γράψει στη λεζάντα του.