Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ακατάλληλες εικόνες σε ζωντανή μετάδοση: Δεν άντεξε και τα πέταξε όλα στον αέρα! (video+pics)

Newsbomb

Ούτε μια μέρα δεν άντεξε η Chloe Ferry χωρίς να αποκαλύψει τον πραγματικό της εαυτό στο βρετανικό Celebrity Big Brother.

Για την ακρίβεια, να αποκαλύψει τα πλούσια προσόντα της, αφού δεν δίστασε, μέσα σε λίγες ώρες, να τα πετάξει όλα μπροστά στις κάμερες, προκαλώντας για μία ακόμη φορά πανικό στους τηλεθεατές!

Σε μια προσπάθεια λοιπόν να ντυθεί μπροστά στους διάσημους συμπαίκτες της, αλλά και σε όλο το τηλεοπτικό κοινό, η 21χρονη που έγινε γνωστή από τα… όργια στο Geordie Shore, αποκάλυψε τα πάντα, αφού μάταια μια… πετσετούλα «προσπαθούσε» να καλύψει τα πληθωρικά προσόντα της.

Με το που μπήκε πάντως στο σπίτι, η χυμώδης Βρετανίδα έδωσε το στίγμα της, φωνάζοντας με ενθουσιασμό μόλις είδε έναν πράσινο πλαστικό σκύλο στην κουζίνα: «Αν έχεις κάψες μπορείς να τριφτείς πάνω του»!

Δεν έμεινε μάλιστα σε αυτό, αφού η Chloe μετά από λίγο έψαχνε αλκοόλ πριν αποφασίσει να γίνει εξίσου αποκαλυπτική πηδώντας στο τζακούζι και βρέχοντας τους συμπαίκτες της.

chloe4

Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας Kim Woodburn. «Με έκανες μούσκεμα. Μπορείς να σκέφτεσαι πρώτα πριν κάνεις τέτοια πράγματα;» της είπε, πυροδοτώντας την ανάγκη της Jessica Cunningham να υπερασπιστεί την Chloe, η οποία, όπως φαίνεται, ήταν αυτό που χρειάζονταν οι υπεύθυνοι του καναλιού για να ανεβάσουν την τηλεθέαση!