Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ο άνδρας με το μεγαλύτερο πέος στον κόσμο! Δεν φαντάζεστε πώς το απέκτησε και πώς κάνει σεξ (videos)

Newsbomb

Μπορεί το «εργαλείο» του να μην είναι ο ορισμός του λειτουργικού, ωστόσο ένας Μεξικανός μόνο υπερήφανος νοιώθει για τα τεράστια προσόντα του που τον φέρνουν (μάλλον) με άνεση στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Και αυτό γιατί με μήκος κάτι περισσότερο από 48 εκατοστά, «κρύβει» στο παντελόνι του ένα πραγματικό όπλο. Όσο βέβαια μπορεί να το κρύψει!

Ο Roberto Esquivel Cabrera ονειρεύεται μάλιστα να γίνει πορνοστάρ, αρνούμενος να μπει νυστέρι στον ανδρισμό του που με τόσο κόπο απέκτησε! Πώς; Με καθημερινά… βάρη από μικρή ηλικία.

«Θα ήθελα να κάνω καριέρα ως πορνοστάρ και νομίζω θα έβγαζα πολλά χρήματα στις ΗΠΑ», πιστεύει ο 54χρονος, ο οποίος απέρριψε πρόταση εταιρείας που ειδικεύεται στην ψυχαγωγία ενηλίκων να καλύψει τα έξοδα μιας επέμβασης σμίκρυνσης πέους.

mexicanos peos9

«Εδώ οι άλλοι παλεύουν να το μεγαλώσουν, εγώ θα το μικρύνω;», φέρεται να σκέφτηκε ο Cabrera, ο οποίος απέκτησε τα προσόντα του με πολύ προσπάθεια και ιδρώτα.

Ανταμοιβή του ήταν η δημοσιότητα που έλαβε το 2015, όταν ένα βίντεό του έγινε viral και αυτός επίσημα ο άνδρας με το μεγαλύτερο πέος στην κόσμο, ξεπερνώντας με τα 48 εκατοστά του τα μόλις… 34 του Αμερικανού ηθοποιού Jonah Falcon.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το πέος μου γιατί ξέρω ότι κανείς δεν έχει το μέγεθός μου. Θα ήθελα να μπω στο βιβλίο Γκίνες, αλλά δεν αναγνωρίζουν αυτό το ρεκόρ», εκμυστηρεύεται με μια δόση πικρίας ο άνδρας με το κολοσσιαίο μόριο.

Οι γιατροί βέβαια έχουν άλλη άποψη, πιέζοντας τον Roberto να υποβληθεί σε σμίκρυνση πέους αφού του προκαλεί πολλά προβλήματα τόσο στην υγεία, όσο και στην καθημερινότητά του.

«Εμείς τον συμβουλέψαμε να του δώσουμε ένα φυσιολογικό μέγεθος ώστε να αποκτήσει σεξουαλικές σχέσεις και να κάνει παιδιά», δήλωσε ο γιατρός του, Jesus David Salazar Gonzalez, συμπληρώνοντας: «Δεν το δέχεται και προτιμά να έχει ένα πέος πολύ μεγαλύτερο από το μέσο όρο».

aktinografia peos

«Διαπιστώσαμε ότι το δέρμα στο πέος του είναι ασυνήθιστα τραβηγμένο και φθάνει μέχρι το γόνατό του», ανέφερε από την πλευρά του ο ακτινολόγος Jesus Pablo Gil Muro, αποκαλύπτοντας: «Οι αδένες όμως δεν φθάνουν μέχρι κάτω, αλλά είναι μήκους περίπου 15 εκατοστών».

Άρα πώς απέκτησε το… καμάρι του; Οι ειδικοί κατέληξαν στη θεωρία ότι ο Cabrera τύλιγε με βάρη το πέος του από την εφηβεία του, σε μια προσπάθεια να το… ξετεντώσει και τελικά τα κατάφερε! Προκάλεσε πάντως στον εαυτό του και πληθώρα προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανόμενων και σοβαρών λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος.

megalitero peos3

Μέσα σε όλα, ο Μεξικανός δεν μπορεί να κάνει φυσιολογικό σεξ αφού η περίμετρος του πέους του είναι απαγορευτική. Είχε πάντως προσπαθήσει δύο φορές όταν βρισκόταν στις ΗΠΑ, όπου θέλει τώρα να επιστρέψει.

Η πρώτη γυναίκα μόλις το είδε τρόμαξε και έφυγε (και ποιος να την κατηγορήσει;), ενώ με τη δεύτερη προχώρησε λίγο πιο… μακριά ώσπου δεν άντεξε τον πόνο και σήκωσε λευκή πετσέτα.

megalitero peos5

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο Roberto, ο οποίος δεν μπορεί να βρει δουλειά λόγω… μεγέθους, αφού δυσκολεύεται σχεδόν σε όλες τις κινήσεις, επιβιώνει χάρις σε ένα επίδομα αναπηρίας που παίρνει από το κράτος, πάλι λόγω… μεγέθους.

Υποστηρίζει ότι η ζωή του θα αλλάξει με την επιστροφή του στις ΗΠΑ, όπου κατά την προηγούμενη παρουσία του εκεί (αναγκάστηκε να φύγει το 2001) είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση εναντίον δύο ανήλικων γυναικών. Κατηγορίες ωστόσο που κατέπεσαν στο δικαστήριο.