Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ακατάλληλο βίντεο: Του έκανε στοματικό σεξ μέσα στο δικαστήριο και αθωώθηκε!

Newsbomb

Έρευνα σχετικά με ένα ακατάλληλο βίντεο που τραβήχτηκε μέσα σε δικαστήριο στο Jacksonville έχει ξεκινήσει η αστυνομία της Φλόριντα.

Και πώς όχι όταν σε αυτό απαθανατίζεται μία γυναίκα να προσφέρει στοματικό σε έναν άγνωστο άνδρα!

Το γεγονός μάλιστα ότι η γυναίκα που ήταν και κατηγορούμενη, ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο, υποστηρίζοντας ότι με αυτόν τον τρόπο απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, έχει προκαλέσει πρωτοφανή σάλο.

Στο βίντεο που τραβά η ίδια, διάρκειας 34 δευτερολέπτων, η 26χρονη μητέρα κάνει επίδειξη των γλωσσικών της δεξιοτήτων σε ένα παγκάκι, έξω από αίθουσα δικαστηρίου του Courthouse Duval County σε εργάσιμη ώρα, ωστόσο έσπευσε να το διαγράψει μετά τη διάσταση που πήρε το θέμα.

sex dikastirio2

Ο πατέρας της ξεδιάντροπης νεαρής δεν δίστασε μάλιστα να δηλώσει ότι δεν αισθάνεται ντροπή για την κόρη του, παρά μόνο απογοήτευση για την απόφασή της!

«Δεν θα ήθελα να ανοίξει ο γιος της την τηλεόραση και να δει τη μαμά του έτσι», συμπλήρωσε πάντως η γιαγιά της.

dikastirio stomatiko

«Η ημέρα σήμερα στο δικαστήριο ήταν πολύ διασκεδαστική. Βρήκα τον τρόπο να αποσυρθούν οι κατηγορίες εναντίον μου… Σσσσσς, μην το πείτε πουθενά», έγραψε η Αφροαμερικανή πάνω από το βίντεο.

Ο εισαγγελέας Mark Mahon δήλωσε αηδιασμένος από το οπτικοακουστικό ντοκουμέντο, υποστηρίζοντας πάντως πως σε αυτό δεν πρωταγωνιστεί κάποιος από τους υπαλλήλους του δικαστηρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι στιγμής δεν έχουν απαγγελθεί νέες κατηγορίες στη γυναίκα, η οποία κατηγορούνταν για κατοχή αντικειμένων σχετικών με χρήση ναρκωτικών, λαθρεμπόριο στη φυλακή και παραβίαση των όρων της αστυνομικής επιτήρησής της. Το δικαστήριο διέταξε τελικά την αποφυλάκισή της, επιβάλλοντάς της ένα μικρό πρόστιμο, μετά από δύο ημέρες κράτησης.