Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ακατάλληλο βίντεο: «Καυτή» αστυνομικός τού κάνει στοματικό σεξ μέσα στο περιπολικό όταν ξαφνικά...

Newsbomb

Τι και αν βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας, ένα ξεδιάντροπο ζευγάρι αστυνομικών δεν κατάφερε να συγκρατήσει τις ορμές του.

Η ξανθιά αστυνομικός ανέλαβε έτσι… δράση, αποδεικνύοντας έμπρακτα το πάθος της για το συνάδελφό της! Μόνο που πάνω στην επίδειξη των γλωσσικών δεξιοτήτων της μέσα στο περιπολικό δέχθηκαν κλήση για ληστεία! Και μπορεί αρχικά να την αγνόησαν ωστόσο δεν είχαν άλλη επιλογή από το να… συμμορφωθούν τελικά έστω και με καθυστέρηση.

Άλλη επιλογή, όμως, από το να ξεκινήσουν σχετική έρευνα για τον εντοπισμό τους, δεν είχαν και οι ανώτεροί τους, αφού οι σεξουαλικές περιπτύξεις τους κυκλοφόρησαν σε ολόκληρο το διαδίκτυο. Βλέπετε, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς της άτακτης κυρίας, ο αστυνομικός ήθελε να απαθανατίσει τη στιγμή…

astinomikoi sex

Η ταυτότητα των δύο οργάνων δεν έχει γίνει γνωστή, παρά μόνο ότι υπηρετούν σε τμήμα της γενέτειρας του Ερνέστο Τσε Γκεβάρα και του Λιονέλ Μέσι, Ροσάριο στην Αργεντινή.

«Καταδικάζουμε το προσβλητικό για τους κατοίκους της περιοχής περιστατικό και υποσχόμαστε ότι θα επιβάλλουμε πειθαρχικές κυρώσεις στους πρωταγωνιστές του βίντεο. Το καθήκον τους είναι να προστατεύουν ζωές και θα τεθούν τουλάχιστον σε διαθεσιμότητα μέχρι να διαλευκανθεί το θέμα», ξεκαθάρισε εκπρόσωπος της αστυνομίας της Santa Fe.