Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ακατάλληλο βίντεο: Πελάτες «διψασμένοι» για δημόσιο σεξ το κάνουν μπροστά στην ταμεία πιτσαρίας!

Newsbomb

Με έναν ιδιαίτερα ακατάλληλο τρόπο πανηγύρισε τη νίκη της αγαπημένης του ομάδας ένα ζευγάρι στη Βρετανία.

Η Λιντς επικράτησε της Σέφιλντ Γουέντσντεϊ το βράδυ του Σαββάτου και ένας νεαρός βάλθηκε να γράψει και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερς. Θεώρησε μάλλον το 1-0 της ομάδας του φτωχό…

Μόνο που το έκανε, όχι απλά σε δημόσια θέα, αλλά μπροστά στο ταμείο πασίγνωστης αλυσίδας πίτσας!

sex pitsaria

Ασυγκράτητο, ξεδιάντροπο και με ιδιαίτερα γούστα, το ζευγάρι απαθανατίζεται να κάνει σεξ λες και βρίσκεται σπίτι του, ενώ η υπάλληλος, προφανώς αμήχανη, προσπαθούσε να τους εξυπηρετήσει κόβοντας την απόδειξη και δίνοντάς τους τα ρέστα. Ο Βρετανός ωστόσο έδινε κάτι πιο... ακατάλληλο από την πλευρά του, ενώ έκοβε και… έραβε, έχοντας μπροστά του την εξαιρετικά ανάλαφρων ηθών νεαρή, χωρίς να πτοείται από τους παρευρισκόμενους.

daniela

«Δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο γι' αυτό που συνέβη», σχολίασε εκπρόσωπος της γνωστής αλυσίδας, όμως η πρωταγωνίστρια του βίντεο αποδείχθηκε, εκτός των άλλων, και… λαλίστατη!

Μετά το σάλο που προκάλεσε η 28χρονη Daniela Hirst, με τη βοήθεια βέβαια του 31χρονου Craig Smith, δήλωσε ότι θα κάνουν περισσότερες ανάλογες δημόσιες εμφανίσεις, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «γ@μ... βαρετούς» όσους τους επικρίνουν!

daniela craig

Το ζευγάρι (που δεν δίστασε να φωτογραφηθεί απολαμβάνοντας τα λεπτά δημοσιότητας που κέρδισε με… ιδρώτα) υπόσχεται μάλιστα να βάλει ακόμη περισσότερη φαντασία στο ακατάλληλο παιχνίδι του, αφού, όπως εξομολογήθηκε, τη βρίσκει κάνοντας σεξ σε κοινή θέα.

«Είμαι ένα άτομο με πολύ ανοιχτό μυαλό σχετικά με το σεξ σε δημόσιους χώρους. Λατρεύω την έξαρση που δημιουργεί η αίσθηση ότι θα σε πιάσουν», δήλωσε η εκρηκτική Ντανιέλα (από όλες τις απόψεις Ντανιέλα), προσθέτοντας πως «είναι η πρώτη φορά που συνέβη αυτό και έκανε το γύρο του ίντερνετ».

«Το έχουμε κάνει σε λεωφορεία, σε βανάκι, σε ξενοδοχείο, σε πισίνα και σε χωράφι. Θέλουμε να διαπιστώσουμε αν μπορούμε να το εξελίξουμε και να το κάνουμε σε όλους τους πιθανούς χώρους», ανέφερε από την πλευρά του ο Κρεγκ…