Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ακατάλληλες εικόνες σε ζωντανή μετάδοση: Παίκτρια αποκάλυψε ξανά το πλούσιο στήθος της (video)

Newsbomb

Την ευκαιρία να θαυμάσουν τον πλούσιο εσωτερικό της κόσμο σε όσους την έχασαν την πρώτη φορά, έδωσε η Aylen Milla.

Το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Χιλή συμμετέχει στην ισπανική εκδοχή του Big Brother και προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού, αλλά και της… τηλεθέασης, μέσα σε δύο εβδομάδες, έχει αποκαλύψει στον αέρα το πλούσιο στήθος της δύο φορές!

Η όμορφη Aylen ήταν υποψήφια για αποχώρηση μαζί με το φίλο της Marco Ferri, για χάρη μάλιστα του οποίου είχε μπει στο σπίτι μετά το φλερτ του με άλλη παίκτρια.

Όταν ωστόσο ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού τής ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα: ότι ήταν αυτή που θα παρέμενε, το μοντέλο πετάχτηκε από τη θέση του και αδυνατώντας να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό του έκανε ένα απρόσμενο «δώρο» στους τηλεθεατές.

Και αυτό γιατί ο συνδυασμός φορέματος με βαθύ ντεκολτέ και χοροπηδητών δεν θα μπορούσε παρά να αποδειχθεί εκρηκτικός και αποκαλυπτικός. Μάταια αργότερα προσπαθούσε να καλύψει τα ακάλυπτα και να μαζέψει τα ασυμμάζευτα -και ατίθασα- στήθη της.

Υπενθυμίζεται ότι η Aylen έχει βεβαρημένο… παρελθόν αφού πριν λίγες ημέρες είχε δείξει κατά λάθος (;) πάλι το καλο…φτιαγμένο στήθος της στον «αέρα».

milla

Ίσως μάλιστα και αυτός να ήταν ο λόγος που την ψήφισαν να παραμείνει στο παιχνίδι…