Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ντροπή! Γύρισαν σκληρό πορνό σε εκκλησία (Vids)

Newsbomb

Σάλος έχει προκληθεί από τη απόφαση δικαστηρίου που απεφάνθη ότι ένα ζευγάρι που γύρισε κρυφά σκληρό πορνό μέσα σε μια εκκλησία δεν έχει διαπράξει οιαδήποτε παράνομη πράξη.

Η ταινία γυρίστηκε μέσα στην εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ στο Tilburg της Ολλανδίας τους πρώτους μήνες του 2017. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, το αναίσχυντο ζευγάρι δε δίστασε να χρησιμοποιήσει κρυφά για τις ερωτικές του περιπτύξεις ακόμη και το κουβούκλιο που οι πιστοί εξομολογούνται τις αμαρτίες τους στον ιερέα.

Πάντως, σκηνές της ταινίας σκληρού σεξ γυρίστηκαν κρυφά σε διάφορα δημόσια μέρη της πόλης, όπως σε ένα εμπορικό κέντρο, σε ασανσέρ, έως και σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

Μετά το μοντάζ και την τεχνική επεξεργασία, το βίντεο δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της πορνοστάρ Kim Holland, αν και αργότερα υπό το βάρος των σφοδρών αντιδράσεων που προκάλεσε η προβολή του και την έκταση που πήρε το θέμα ειδησεογραφικά, η πρωταγωνίστρια το αφαίρεσε και ζήτησε συγγνώμη από την εκκλησία.

Ο εισαγγελέας Charles van der Voort στην κοντινή πόλη της Breda αποφάσισε από την πλευρά του ότι η καταγγελία από το διοικητικό συμβούλιο της εκκλησίας θα πρέπει να απορριφθεί, καθώς δε μπορούσε νομικά να επιβληθεί ποινική δίωξη. Και πρόσθεσε: «Αν και η εν λόγω πορνογραφική ταινία είναι εξαιρετικά προσβλητική, χωρίς κανένα σεβασμό προς την εκκλησία, δεν έχει τελεστεί αξιόποινη πράξη, καθώς δε υπάρχει νομικό προηγούμενο».

Porn star 1045765

Ο πάστορας της εκκλησίας του Αγίου Ιωσήφ δήλωσε σχετικά: «Φυσικά και δεν είμαι χαρούμενος με αυτό που συνέβη. Φανταστείτε. Είτε πρόκειται για μια σεξουαλική πράξη σε μια εκκλησία, είτε στο δημαρχείο της πόλης ή σε ένα εστιατόριο, όλα επιτρέπονται ανεξαρτήτως της τοποθεσίας ».

Σύμφωνα πάντως με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης η εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ εξαγνίστηκε σε ειδική τελετή αγιασμού μετά το γύρισμα της πορνό ταινίας.

Πηγή: Dailystar