SEX

Πόρνη αποκαλύπτει: Οι κούκλες του σεξ εκπληρώνουν τις πιο «βρώμικες» φαντασιώσεις ανδρών με φετίχ

Πόρνη αποκαλύπτει: Οι κούκλες του σεξ εκπληρώνουν τις πιο «βρώμικες» φαντασιώσεις ανδρών με φετίχ

Μία συνοδός που εργάζεται στον Lumidolls, τον πρώτο οίκο ανοχής που νοικιάζει υπερεαλιστικές κούκλες του σεξ, που δύσκολα μπορεί κανείς να τις ξεχωρίσει από τις αληθινές γυναίκες, αποκαλύπτει το τι συμβαίνει στα σκοτεινά δωμάτια του «μαγαζιού».

Ο οίκος ανοχής, στο κέντρο της Βαρκελώνης, στην Ισπανία, προσφέρει στους πελάτες κούκλες του σεξ από σιλικόνη, μαζί με γυναίκες, και οι δουλειές πάνε καλύτερα από ποτέ. Πληρώνοντας 67 λίρες, άνδρες απ’ όλο τον κόσμο σπεύδουν στον πρωτοποριακό οίκο ανοχής προκειμένου να εκπληρώσουν τις πιο «βρώμικες» σεξουαλικές επιθυμίες τους.

sex

Οι κούκλες του σεξ έχουν αρχίσει να αποκτούν μεγάλη δημοφιλία ανά τον κόσμο, με τα «κολ γκερλ» να εκφράζουν τις ανησυχίες τους ότι αυτή η εξέλιξη θα είναι καταστροφική για το επάγγελμά τους.

Σε συνέντευξή της με την «Daily Star Online», μία συνοδός που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, δήλωσε ότι οι κούκλες του σεξ δεν πρόκειται να αντικαταστήσουν ποτέ τις αληθινές γυναίκες, γιατί είναι μόνο ερωτικά βοηθήματα.

sex4

Συγκρίνοντας τις κούκλες του σεξ με τους δονητές, η πόρνη είπε ότι οι άνδρες πάντα θα αναζητούν τις αληθινές γυναίκες «για τα φιλιά, την προσοχή και την σεξουαλική επαφή. Δεν θεωρώ ότι επηρεάζουν τη δουλειά μας, είναι ένα ερωτικό βοήθημα, είναι σαν να με ρωτάει κανείς εάν ένας δονητής επηρεάζει το ‘έργο’ μου. Δεν έχουν ζωή». Προσθέτει, δε, ότι «πολλοί είναι εκείνοι οι άνθρωποι που έχουν διαφορετικές σεξουαλικές φαντασιώσεις, αλλά όχι στο σημείο που να επιδρά στη δουλειά της πόρνης. Είναι απλά κάτι επιπρόσθετο στην σεξουαλική ‘αγορά’. Δεν μπορούν να σε ακούσουν, δεν μπορούν να σε φροντίσουν, δεν μπορούν να σε παρηγορήσουν. Δεν μπορούν να σου πουν την άποψή τους ή να πιούν ένα ποτήρι σαμπάνια μαζί σου».

sex3

Η ίδια θεωρεί ότι οι κούκλες του σεξ μπορούν τελικά να βοηθήσουν το έργο μίας πόρνης και τους κοινωνικά περίεργους πελάτες να εκφράσουν τον εαυτό τους. Παραδέχεται ότι οι κούκλες του σεξ είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς σε πελάτες με ιδιαίτερα ερωτικά φετίχ, «μπορείς να εκπληρώσεις μαζί τους διαφορετικές φαντασιώσεις, γιατί ως γυναίκες, όλες έχουμε τα όριά μας, κάτι που δεν συμβαίνει με τις κούκλες. Σύμφωνα με την ίδια, η πλειονότητα των πελατών που χρησιμοποιούν τις κούκλες του σεξ, είναι νέοι άνθρωποι. Αρκετοί απ’ αυτούς είναι συνεσταλμένοι, που ντρέπονται να ζητήσουν από τις πόρνες να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα.

sex1

Οι πελάτες πληρώνουν 67 λίρες για μισή ώρα «παρέας» με τις κούκλες του σεξ. Καθεμία απ’ αυτές κοστίζει 4.373 λίρες και είναι φτιαγμένες από θερμοπλαστικό ελαστομερές και διαθέτουν τις δικές τους «προσωπικότητες» και γνωρίσματα, σύμφωνα με τον οίκο ανοχής. Ο ιδιοκτήτης του οίκου, ανέφερε στην Daily Star Online ότι σχεδιάζει να επεκτείνει τις δουλειές της, σε παγκόσμιο επίπεδο, και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με επενδυτές.

Σχετικές ειδήσεις