Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Σάλος από το πάρτι οργίων με «καυτές» αεροσυνοδούς πασίγνωστης εταιρίας (video)

Newsbomb

Σάλο και σοβαρούς τριγμούς στην «China Eastern Airlines» έχει προκαλέσει ένα ακατάλληλο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Και πώς όχι όταν σε αυτό απαθανατίζονται δύο άντρες και τέσσερις γυναίκες, φερόμενοι ως αεροσυνοδοί της εταιρίας, να δίνουν άλλο νόημα στη «σύσφιξη σχέσεων» μεταξύ συναδέλφων.

Οι ασυγκράτητοι αεροσυνοδοί ικανοποιούν τις ασυγκράτητες σεξουαλικές ορέξεις τους (τουλάχιστον) όχι κατά τη διάρκεια πτήσης, αλλά σε δωμάτιο ξενοδοχείου, αφού έχουν προσγειωθεί στη Μαδρίτη.

Το επίμαχο βίντεο αναρτήθηκε στο διάσημο κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo και όπως ήταν φυσικό έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ. Και μπορεί να αποσύρθηκε μετά από λίγο, ωστόσο πρόλαβε να περάσει στην… αθανασία του διαδικτύου, αναγκάζοντας τους υπεύθυνους της China Eastern Airlines να πάρουν θέση.

Αυτοί κάνουν έτσι λόγο για «κατασκευασμένο βίντεο» που σκοπό έχει «να πλήξει τα συμφέροντα της εταιρίας», υποστηρίζοντας μάλιστα πως σε αυτό δεν έχουν κάνει (εναέρια) στροφή στην καριέρα τους εργαζόμενοί της, ενώ γυρίστηκε στην Αφρική.

Σύμφωνα πάντως με αρκετούς «αετομάτηδες» του διαδικτύου, το πάρτι οργίων φέρεται να έχει μαγνητοσκοπηθεί σε κάποιο πριβέ σπα στην Ταϊλάνδη, εστιάζοντας στην εξαιρετικά ανάλαφρών ηθών συμπεριφορά των γυναικών που γνωρίζουν εκ πείρας (ως ιερόδουλες) πώς να εκτινάσσουν στα ύψη τη λίμπιντο, άσχετα αν οι επαγγελματίες αεροσυνοδοί είναι οι συνηθισμένες στα πολλά πόδια…