Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Survivor: Το απίστευτο λάθος στο τρέιλερ που αποκαλύπτει τι σοκαριστικό θα γίνει στο συμβούλιο (vid)

Newsbomb

Survivor:Με κομμένη την ανάσα, μετά από «νηστεία» μιας εβδομάδας, περιμένει την επανέναρξη του Survivor το τηλεοπτικό κοινό.

Tο trailer μάλιστα του νέου επεισοδίου, είναι άκρως αινιγματικό με τον Σάκη Τανιμανίδη να συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Σε αυτό παίρνουν μέρος και οι δύο ομάδες αφού, όπως λέει, θέλει να τους ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό, το οποίο μάλιστα αφήνει άφωνους όλους τους παίκτες.

Τι είναι όμως αυτό; Πολλά σενάρια έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο αν και κανείς δεν μπορεί να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα από τα λεγόμενα του παρουσιαστή, το μυαλό των περισσότερων πηγαίνει στην ανακοίνωση της οικειοθελούς αποχώρησης της Ειρήνης Παπαδοπούλου, μιας φήμης που έχει οργιάσει τις τελευταίες ημέρες.

Εξάλλου, η εξήγηση αυτή φαντάζει άκρως λογική, καθώς η Παπαδοπούλου ήταν η μόνη που διαμαρτυρόταν τόσο έντονα και συνεχώς για το φαγητό και την κόπωση, ενώ τον τελευταίο καιρό έχει απομονωθεί από την υπόλοιπη ομάδα των «Διασήμων».

Υπάρχει, μάλιστα, μια μικρή λεπτομέρεια στο νέο trailer που ενδεχομένως δεν πρόσεξε κανείς: Ο Σάκης Τανιμανίδης φοράει ακριβώς τα ίδια ρούχα που φορούσε και στο συμβούλιο με την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη!

Θυμηθείτε εκείνο το συμβούλιο:

«Και τι σημαίνει αυτό», θα αναρωτηθεί κάποιος.

Πολλά, είναι η απάντηση!

Σύμφωνα λοιπόν με ορισμένους, η εξέλιξη για την οποία μιλά ο παρουσιαστής, σημειώθηκε λίγα μόλις λεπτά αφότου ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη.

Η παραγωγή είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων, κράτησε τους παίκτες στο συμβούλιο και έκαναν ένα νέο γύρισμα για να ανακοινώσει τα νέα δεδομένα ο παρουσιαστής!

Κοινώς;

Η Παπαδοπούλου... έδιωξε τον Χανταμπάκη και αμέσως μετά αποχώρησε από το reality επιβίωσης!

Αυτή όμως είναι η μία εκδοχή, καθώς αν... τεντώσει κανείς τα αυτιά του και ακούσει με προσοχή όσα λέει ο Τανιμανίδης, ίσως αλλάξει γνώμη!

Και αυτό γιατί ο παρουσιαστής, στο τρέιλερ φέρεται ν κάνει αναφορά σε έναν άνδρα! Κάτι το οποίο κανείς δεν αντιλήφθηκε! Ακούστε προσεκτικά, μετά το 15ο δευτερόλεπτο, να λέει χαρακτηριστικά: «Έχουμε κάποιες εξελίξεις. Σήμερα ο….», πριν αναλάβει... δράση η μονταζιέρα και συνεχίσει «…έχουμε και ένα καινούριο νέο»!

Και τι σημαίνει τώρα πάλι αυτό;

Πολλά, επίσης, είναι η απάντηση!

Το πιθανότερο σενάριο θέλει την επιστροφή του «τρελού» Κύπριου Μάριου Πρίαμου στο παιχνίδι, αφού ο τραυματισμός του δεν αποδείχθηκε τόσο σοβαρός όσο είχε διαρρεύσει αρχικά. Μπορεί πάλι στο συμβούλιο να δώσει το παρών και ένας «καλεσμένος» έκπληξη όπως... αυτός!

Αυτό πάντως που έχει ακουστεί και θα πρέπει να αποκλειστεί, είναι το ενδεχόμενο επιστροφής του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος αντίθετα με τον Τσανγκ - που αν και θα αποχωρούσε βάσει της ψηφοφορίας του κόσμου, σωθηκε από την οικειοθελή αποχώρηση της τραυματισμένης Ειρήνης Κολιδά - ενημερώθηκε για ό,τι συμβαίνει στον... έξω κόσμο και τη γνώμη που έχει σχηματίσει αυτός για όλους τους παίκτες του Survivor. Ως εκ τούτου θα ήταν αδύνατο να επιστρέψει στο παιχνίδι, αφού αυτός ήταν και ο βασικότερος λόγος που δεν μπήκε νέος παίκτης στους Μαχητές, αλλά... συστημένος ο Σπαλιάρας, μετά το τροχαίο που τους ξεκληρισε.

Όπως και να έχει, το Survivor έχει αποδείξει ότι είναι γεμάτο εκπλήξεις και πρέπει όλα να τα περιμένουμε από αυτό! Εκτός αυτού με την οικειοθελή αποχώρηση της Ειρήνης Παπαδοπούλου να έχει γίνει «βούκινο», ίσως και να μην μας το έδιναν στο… πιάτο και μέσω του τρέιλερ, αλλά να ήθελαν να μας παραπλανήσουν!

Λίγη υπομονή ακόμη και θα μάθουμε σε λίγες ώρες…

Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου και ακούστε το λάθος (;) μετά το 15ο δευτερόλεπτο: